Szórakozás

Jó hírek Erdei Zsolt koraszülött kisfiáról

Erdei Zsolt (Array)
Erdei Zsolt (Array)

Úgy tűnik, hogy Erdei Zsolt és párja lassan fellélegezhetnek és elkezdhetik élni a normális életüket kisfiúkkal. Vilmoska május 18-án, a vártnál két hónappal korábban érkezett, – akárcsak nővére, aki szintén koraszülöttként jött a világra – a súlya mindössze 1480 gramm volt, így sokáig az intenzív osztályon tartották.

“Minden rendben van, hála istennek. Szerencsére nem kell állandóan orvosokhoz járni vele, nemrég ugyan volt egy vérvétele, de az is csak azért, hogy megnézzék, szüksége van-e még pluszvasra. Eddig ez így volt, de már rendben vannak az értékei. Most már csak fejlesztőórákra, tornára kell járnia”

– mondta a Blikknek Erdei Zsolt, aki nemrég maga is orvosi kezelésre szorult: nagy fájdalmai miatt kórházba vitette magát.

A Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke elárulta, sajnos ez nála állandóan visszatérő probléma. A szervezetéből időnként távozni készülő vesehomok ugyanis komoly fájdalmakat okoz neki, amely ellen sok mindent nem lehet tenni, maximum eltűrni és fájdalomcsillapítokkal kezelni. De köszöni szépen, most már ismét jól van.

(Kiemelt kép: Berecz Valter / 24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik