Szórakozás

ByeAlex is Facebookon nyugtatta Majkát: Szeretlek, Peti!

Az X-Faktor legutóbbi válogató adásában az egyik továbbjutó Majka Belehalok című slágerét adta elő, ám a versenyző nem az eredeti előadókat említette meg, hanem a tehetségkutató egy korábbi énekesének, Nagy Ricsinek a feldolgozását. Ez persze nem tetszett a rappernek és szóvá is tette közösségi oldalán.

Azon felül , hogy ez a felszolgáló srác remekül elénekelte a dalunkat az X-Faktorban, ki kérem magamnak, hogy azt mondja be: Nagy Ricsitől jön a Belehalok!!! Hogy a pi**ba jönne már tőle? Azért, mert pár éve elénekelte ebben a műsorban Nagy Ricsi, nem azt jelenti, hogy ez az ő száma. Vagy a szerkesztők kérték arra, hogy ugyan ne mondja már be a konkurens csatorna egyik arcának a nevét, vagy egyszerűen csak nem tudta, hogy ez a mi számunk. Azért az is fura, hogy senki nem javította ki a zsűriben

– háborgott Majka, akinek posztjára az RTL Klub is reagált és megnyugtatták, hogy mindneki tudja, hogy a Belehalok az ő szerzeménye.

Reagált az X-Faktor stábja Majka kirohanására
A Facebookon válaszoltak az énekes kritikájára.

Ezt követően az egyik zsűritag, ByeAlex is kifejtette a véleményét és elmagyarázta, mi okozhatta a félreértést:

Mikor feljött Krisztián a színpadra, azt mondta “nagyricsitől a belehalok…” Azért nem mondtunk szerintem semmit, mert – legalabbis bevallom én – nem tudtam pontosan, ki is ez az előadó (Nagy Ricsi), akinek pont ilyen dalcíme van! Utána mindenkinek leesett, hogy miről van szó. Lehet meg is említettük aztán, de a forma igazán elvitt minket, és nem derül ki a vágásból. Én úgy gondolom, hogy ez nem a csatorna hibája, hiszen ez a versenyző fejében volt meg így. Szeretlek Peti! És ennek ellenére is egy szóból vágja mindenki a Belehalokot, amit semmiféle csatorna nem tud kiradírozni!

Nyitókép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik