Szórakozás

Tömegverekedés volt egy kocsmában VV Soma miatt

A ValóVilág powered by Big Brother győztese, Soma szombaton este kocsmai verekedésbe keveredett a VII. kerületben – tudta meg a 24.hu.

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy két társaság került összetűzésbe a kocsmában, a vita középpontjában pedig VV Soma állt. A vendégek állítólag arra lettek figyelmesek, hogy a valóságshow-hős és barátai körül asztalok és székek borultak, Soma a földre esett, és a biztonsági embereknek kellett beavatkozniuk.

A 24.hu-nak VV Soma beismerte, hogy szombat este balhéba keveredett.

“Éppen indulni készültünk a barátaimmal, amikor egy srác odaszólt, hogy ‘térdelj le, te kutya’. Először legyintettem, mondtam, hogy fejezze be és viselkedjen normálisan. Nem kerestem a balhét, de elém állt, és addig ismételgette ezt, hogy nem lehetett elkerülni a konfliktust. Nem hagytam magam, és odébb tessékeltem. Ezután ő meglökött, és akkor felpattant az egész társaság. Kisebb tömegverekedés alakult ki, a két banda egymást ütötte. Én is ütöttem, ők is ütöttek, de úgy tudom, senkinek nem esett komolyabb baja”

– mondta Soma, aki úgy emlékszik, véletlenül csúszott el, és csak egyetlen ütést kapott, amitől kicsit bedagadt az arca, de jól van.

Szakított VV Soma és RTL-es barátnője
A ValóVilág győztese több mint fél évig volt együtt a sorozatszereplővel.

A VV8 győztese egyébként nem tudja, hogy pontosan miért kötött bele a vendég, de arra tippel, hogy egy lány lehet a dologban.

“Egy régi ismerősömmel beszélgettem, aki történetesen egy csinos lány, és kavartunk egy kicsit. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, ő a kötözködő srác társaságával volt, és valami nem tetszhetett nekik”

– árulta el VV Soma, aki hozzátette: sokat köszönhet a kocsma személyzetének, hiszen ha nem lépnek közbe olyan gyorsan, nagyobb baj is lehetett volna.

(Kiemelt kép: RTl II)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik