Szórakozás

Berki Krisztián új vállalkozásba kezd: fegyveres testőrséget indít

Berki Krisztián. Fotó: TV2 sajtószoba
Berki Krisztián. Fotó: TV2 sajtószoba

Berki Krisztián úgy döntött, hogy társaival együtt új területen próbálja ki magát. A TV2 műsorvezetőjének emberei éles fegyverrel kísérik majd azokat, akik megfizetik a szolgáltatást.

“A háttérben is tudatos munka és építkezés folyik. Köztudott, hogy a médiapiacon is dolgozom, immár hat éve. Silló István barátommal kreatív ügynökséget is viszünk, de biztonsági cégünk is van, ahol épp most tervezünk egy újítást Őze Balázs üzlettársunkkal. Vagyon- és személyvédelemmel foglalkozunk majd, sportlétesítmények és telephelyek őrzése, emellett pedig – az állami szerveken kívül egyedüliként Magyarországon – éles fegyveres kíséretet is vállalunk, ha a megrendelőnek arra van szüksége”

– mondta a Borsnak Berki, akit arról is kérdezték, meddig tud profitálni a médiából.

“Bármeddig tudok ebből profitálni. Ameddig én akarom. Engem nem kell inst­ruálni, nekem csak azt kell elmondani, hogy mire van szükség. A kreatív részét bízzák csak rám, és garantáltan elégedettek lesznek. A titkom, hogy én sikerorientált vagyok, bár sokan azt hiszik, hogy pénzorientált. Az csak egy dolog, hogy a sikerekkel pénzt is keresek.”

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik