Szórakozás

Az elmúlt évek legviccesebb sztárbalhéi

A celebek is emberek, ami azt jelenti, hogy néha kedvelik egymást, néha pedig kifejezetten rossz viszonyt ápolnak. Utóbbin pedig mi, akik ezeknek az ellentéteknek csak szemtanúi vagyunk, egész jókat tudunk szórakozni.

Kim Kardashian Twitter-üzenetben köszöntötte Chloë Grace Moretzet

A Paris Hilton stylistjaként feltűnő, majd saját reality-jével ismertséget szerző Kim Kardashiannek ugyan nem ez volt az első, talán nem is az utolsó ellentéte egy másik celebbel, de minden bizonnyal ez az egyik legfrissebb. Az egész sztori 2016 márciusában kezdődött, amikor is az Elvált nők klubja sztárja, Bette Midler megkérte Kardashiant, hogy ne posztoljon meztelen képeket a közösségi médiában. A 20 éves Moretz Midler pártját fogva reagált erre a felhívásra Twitteren keresztül.

“Kim Kardashian, remélem tisztában vagy azzal, hogy mennyire fontos a fiatal nőknek segíteni céljaik megtalálásában és megtanítani nekik, hogy sokkal több mindent fel tudnak ajánlani a testükön kívül.”

Ezt Kardashian sem hagyta szó nélkül, aki szintén egy Twitter-poszttal semmisítette meg a fiatal színésznőt.

“Üdvözöljük a Twitteren Chloë Grace Moretzet, akit amúgy eddig senki nem ismert. Amúgy cuki vagy a Nylon címlapján, baba!”

És hogy miért pont a Nylon-magazint hozta fel Kardashian? Mert egy kis bőrkabáton kívül gyakorlatilag semmi nincs Moretzen.

Fotó: Nylon

Nicki Minaj vs. Taylor Swift

A két celeb a 2015-ös MTV Video Music Awards kapcsán szólalkozott össze. Ez az év mindkét zenésznek elég sikeresnek tekinthető – olyannyira, hogy a country énekesként kezdett Swiftet és a rapper Minajt is több díjra jelölték. A különbség talán csak annyi, hogy még Swift Bad Blood című száma szerepelt az Év legjobb videóklipjei kategóriában, sőt meg is nyerte azt, addig Minaj egyik legnézettebb és legmegosztóbb videója az Anaconda a jelölésig sem jutott el. A jelöltek kihirdetését követően a rapper megosztott egy félmondatot Twitteren, amivel nyilván utalni szeretett volna valamire:

ha  a videóklipped a vékony nőket ünnepli, akkor jelölve leszel az Év legjobb videóklipje díjra.

https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/623608271774072832?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.billboard.com%2Farticles%2Fcolumns%2Fpop-shop%2F6641794%2Ftaylor-swift-nicki-minaj-twitter-argument-timeline

Swift ezt az utalást teljesen magára vette, talán jogosan is, hiszen rajta kívül ebben a kategóriában még Beyoncét jelölték, akinek ugyan gyönyörű idomai vannak, de semmiképp sem vékony, valamint még két férfit, Ed Sheerant és Mark Robsont.

Nicki Minaj, én nem tettem ellened soha semmit, csak szerettelek és támogattalak. Nagyon nem szép dolog nőket egymás ellen fordítani. Az is lehet, hogy egy férfi vette el a helyedet…

– reagált Swift Minaj posztjára. Viszályuk viszont túl sokáig nem tartott, hiszen pár héttel később már közös produkcióval léptek fel MTV zenei díjátadóján. Swift az esettel kapcsolatban úgy reagált, valószínűleg félreértette Minaj posztját és most már inkább csak üzenetben kommunikál és nem posztokban.

“Ha valami félreértésnek tűnik, akkor megkeresem az előadó menedzserét, elkérem tőle a számát és írok neki egy üzenetet.”

“Na mi van,Miley?!”

Úgy látszik, Minajnak a 2015-ös MTV Video Music Awards a díjakon és a sikeren kívül problémáinak rendezésére szolgált – rosszabbul végződött viszont a sztori az est házigazdájával, Cyrus-szal. A sztori előzményei közé tartozik az New York Timesban megjelent cikk, ahol Cyrus bírálja Minajt, mivel szerinte nem jól kezelte Taylor Swifttel közös konfliktusát. Cyrus szerint Minaj “nem volt elég kedves”. Ennek a kommentárnak az eredménye lett Nicki Minaj és az MTV zenei díjátadójának egyik legemlékezetesebb és legsokkolóbb pillanata. A rapper miután átvette Anaconda című videójáért járó egyik díjat, Cyrus felé fordult és még a színpadon, élő adásban számon kérte a fiatal énekesnőt, nem éppen kedves szavakkal:

“És most térjünk vissza erre a r*****ra, akinek elég sok mondanivalója volt rólam mostanában. Na mi van, Miley?!”.

Ez annyira sokkolta a közönséget, hogy a kérdés angol verziója “What’s good?!” a tengeren túlon gyakorlatilag szállóigévé vált. Cyrus ugyan próbálta megvédeni magát akkor ott helyben, miszerint mind a ketten a showbizniszben dolgoznak és Minajnak tudnia kellene, hogy szavait akár ki is forgathatták, de erre már senki nem figyelt. Hogy a két sztár között rendeződött-e a viszony azóta, azt senki nem tudja.

Rihannától védte meg Trumpot Azealia Banks

Mint gyakorlatilag majdnem az összes hírességnek az Egyesült Államokban, úgy Rihannának és Azealia Banks-nek is megvan a véleménye Donald Trump kormányzásáró. lA különbség talán csak annyi, hogy ez a két vélemény teljesen ellentéte egymásnak: míg a Barbadosról származó Rihanna bírálta, addig a tősgyökeres New York-i Azealia Banks támogatta Trump Amerikáját, bár nem rá szavazott.  A két előadó közötti ellentét akkor kezdődött. mikor Rihanna Twitteren bírálta a jelenleg regnáló amerikai elnök egyik, az országba való belépést korlátozó döntését. Ez annyira nem tetszett Banksnek, hogy gyakorlatilag bevándorlónak titulálta Rihannát:

Rihanna (aki még csak nem is állampolgár és nem is szavazhat) és a többi híresség, akik ismertségükkel összekavarják közönséget, nektek tényleg be kellene fognotok és le kéne ülnötök. Ne szidjátok az elnököt. Kellemetlen nézni, amit műveltek.

Rihanna nyilván reagált a posztra, Instagrammon keresztül egy kép segítségével, aminek a címe csak annyi volt: “Az arc mikor kiderül, hogy bevándorló vagy”

https://www.instagram.com/p/BP2zvwAgVlA/

Justin Bieber rámászott Orlando Bloom ex-feleségére

A 23 éves kanadai Justin Bieber 2014 júliusában keveredett összetűzésbe a Gyűrűk ura sztárjával Orlando Bloommal. Ekkor kapott szárnyra ugyanis az a pletyka, miszerint Bieber még 2012-ben a Victoria’s Secret divatbemutatóján kikezdett Bloom akkori felesgével, a Swarovski egykori arcával, Miranda Kerr-rel. Kettőjük balhéja annyira elhatalmasodott, hogy Bloom megütötte az akkor még csak 20 éves Biebert. Ez a balhé ugyan nem az interneten kezdődött, viszont annak segítségével zárták le. Justin ugyanis nem ütött vissza élőben, az közösségi média segítségével azonban megpróbált visszavágni.

Több képet is posztolt Instagramra Bloomnak célozva, az egyiket annyira direkt módon, hogy azon nem más, mint az angol színész látható – sírva.

Mikor Mirah Carrey nem ismerte Jennifer Lopezt

Az összes celebek között történt balhé közül ez talán a személyes kedvencem. Az egész még a 2000-es évek legelején kezdődött, amikor is Mirah Carey-t egy riport során arról kérdezték, hogy mit gondol Jennifer Lopezről. Lopez ekkor már bőven befutott és elismert világsztár volt, ezért is volt Carey válasza megdöbbentő:

“Nem tudom, ki ő.”

Az azóta ikonikussá vált kijelentés volt az oka annak a pletykának, hogy a két énekesnő nem jön ki jól egymással. Carey és Lopez ugyan sosem erősítették meg, hogy gondjaik lennének egymással, sőt Lopez egyszer azt nyilatkozta, hogy szívesen megismerné a másik énekesnőt és barátkozna is vele, de Carey utólag sem nyilatkozott szépen Lopez munkásságáról. Kijelentette, hogy inkább állna egy disznóval közösen egy színpadra, valamint, hogy művészetük nem egy kategóriába sorolandó. Carey mai napig azt állítja, hogy amikor kijelentette, nem ismeri Jennifer Lopezt, szimplán őszinte volt. Egy viszont biztos, hogy ezzel az egy mondattal legyártotta az internet egyik legsikeresebb mémjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik