Szórakozás

Nem várt fordulat bonyolítja a Survivort

A törzsek harcában legutóbb a Buwaya maradt alul, így nekik kellett összeülniük tanácskozni, hogy megszavazzák, kit küldenek haza. Anita saját pozícióját féltve próbálta meggyőzni a visszatérő Lillát, hogy mondjon le a védettségi amulettjéről, hogy a kettejük között feszülő viszálynak ne Adrienn igya meg a levét.

Survivor: telefonhívás miatt tört ki sírás a szigeten
Az egyik játékos lehetőséget kapott, hogy felhívja a szeretteit. De ez nem tetszett mindenkinek.

Lilla azonban nem fogadta el a párbajt, így sor került a törzsi tanács szavazására. A voksok összesítése után Lilla húzott egy váratlant és közölte, hogy felhasználja az amulettet, ám nem saját magát menti vele, hanem Adriennt. Mindezek után Anita lett a kieső két szavazattal.

Miután a megfogyatkozott törzs visszament a szigetére, Istenes Bence visszahívta Anitát és közölte vele, hogy továbbra is megvan az esélye arra, hogy megnyerje a túlélőshowt. A kieső játékosokat ugyanis ezentúl a Holtak szigetére küldik, így megmarad az esélyük a 20 millió forintos fődíjra.

A többiek persze mit sem tudnak erről, ők majd a döntőben szembesülnek a helyzettel. Egyidőben ezzel véget ért a törzsek háborúja. Nem lesznek többé két csapatra osztva a játékosok, mindenki egyénileg küzdhet majd saját magáért.

Nyitókép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik