Szórakozás

Nem közölték Ráskó Eszter interjúját

„A jelenlegi párkapcsolatomra is a „Gyere haza fiatal” program keretein belül sikerült szert tennem.”

Ráskó Esztertől interjút kért egy meg nem nevezett lap újságírója. Át is küldte a kérdéseket, a humorista pedig eléggé meglepődött, hogy ilyen kérdéseket kap 2017-ben Magyarországon – és nem is igazán értette, hogy ezekre milyen válaszokat várt az újságíró.

Úgyhogy Ráskó a humort hívta segítségül, kőkemény iróniával válaszolt. A lap nem hozta le az interjút, a Dumaszínház honlapján viszont megjelent a teljes beszélgetés.  Jöjjenek a legerősebb részletek:

Így szólt az első kérdés: „Gondolom, gyermekként is jóval magasabb voltál a kortársaidtól. A humor egyfajta önvédelemként indult, hogy ne a nagydarab, duci lány legyél az osztályban, hanem a jófej? Olvastam korábban egy írásodat a WMN-en, ahol nyíltan beszéltél a korábbi ismétlődő párkapcsolati „hibáidról”. Az ember magának nehezebben ad tanácsot? El tudod-e, el lehet-e választani benned a magánéleti gondokkal küzdő lányt és a pszichológust?”

Ez pedig a válasz:

Korábban azt hittem, hogy intelligens vagyok, de sajnos nem értem a kérdést. Háziorvosom, Dr. Monroe feljegyezései szerint hamarabb voltam „jófej” mint kövér. Valószínűleg ez lehet az elhízásom oka is, a rezervátumban ahol felnőttem, a látogatók sokkal szívesebben etették a vidámabb lakókat, mint a szomorú, szorongóbbakat. A fogyasztótabletták és a Xanax nagy dózisú együttes fogyasztása miatt 2002 óta nem igazán vannak érzelmeim, ebből kifolyólag sajnos nem küzdök magánéleti gondokkal. A jelenlegi párkapcsolatomra is a „Gyere haza fiatal” program keretein belül sikerült szert tennem, annak reményében, hogy egyszer felvehetem valakivel a CSOK-ot és vehetek végre egy Jet Ski-t. Sajnos a program végül tavaly lezárult, ezért Zsoltinak vissza kell mennie Kongóba, a téglagyárba.”

Az újságíró azután rákérdez Eszter terveire: „29 éves vagy. Azóta sínre kerül a magánéleted, tervezel a közeljövőben családot? Megvan-e hozzá már a szerencsés egyed? 🙂 Ha igen, elmesélhetnéd a megismerkedésetek történetét! Ő 190 cm feletti? 🙂 Mennyire volt zavaró számodra az ismerkedésnél a magasságod, a súlyod?” A válasz így kezdődik:

Sajnos azóta már 41 éves vagyok, mert belementem egy idő előtti szervdonor-kísérletbe, aminek kapcsán vastagbelet és szívizmot cseréltem a szomszédasszonyommal. Nagyon fontos számomra, hogy a párom magasabb legyen nálam, ezért folyamatosan várólistán vagyok egy teströvidítő programban.”

Az egyik kérdésben felmerül, hogy a humor vajon a férfiak műfaja-e, lévén, hogy Kormos Anetten kívül nem igazán tudta senki megvetni nőként a lábát a területen. Ismét idézünk Ráskó válaszából:

Teljes mértékben egyetértek. Anettel felesben vásároltunk az Aliexpressen egy pénisz protézist, aminek viselése stimulálja a humorközpontunkat. Ezzel a módszerrel sem tudjuk megütni a szintet, de néha már majdnem alulról súroljuk egy 13 éves fiú humorérzékét.”

Ráskóval korábban interjút is készítettünk, amit meg is jelentettünk, itt elolvasható:

Mindegy, hogy a humoristának van-e vaginája
Őszinte interjú Ráskó Eszterrel a stand up comedy-ről, testalkatról és létvágyról.

Fotó: Dumaszínház

Ajánlott videó

Olvasói sztorik