Szórakozás

Bódi Sylvinek akkora a combja, mint régen a dereka

24.hu
24.hu

2017. 09. 15. 10:42

Bódi Sylvi az Instagram-oldalán tett közzé magáról egy friss fotót, amelyen éppen egy régi ruhájába próbál belebújni, sikertelenül.

“Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek…?! A húszas éveim elején hordott kosztümjeim nem jönnek rám! A zakók még csak-csak, de begombolni csak párat tudok. Na de a szoknyák és nadrágok?!!! Hihetetlen, hogy mennyit változik az alakunk az életünk során…”

– írta Bódi, akinek a kép tanúsága szerint már akkora a combja, mint régen a dereka.

“Az idő előrehaladtával és bizonyos sportok űzésével nagyon megváltozik az emberi test. Nőké, férfiaké egyaránt. Ne értsetek félre, én jól érzem magam a bőrömben, elfogadom és szeretem a mostani testemet. Na de hogy anno ezek hogy voltak jók rám?! Nádszál vékony kis nő lehettem… 60-62-es derékbőséggel! (A mostanit hagyjuk.) Igazából nem is hittem el, hogy ilyen karcsú volt a derekam, amíg meg nem találtam ezt a 2000-ben készült motoros képemet… Szoknyák amelyek anno jók voltak rám, most kb. kisebb túlzással a combomra jók…! Láttam már ezt-azt életem során, de azért ezen most rendesen ledöbbentem.”

Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek…?! A huszas éveim elején hordott kosztümjeim nem jönnek rám! A zakók még csak-csak, de begombolni csak párat tudok. Na de a szoknyák és nadrágok?!!! Hihetetlen, hogy mennyit változik az alakunk az életünk során… Az idö elörehaladtával és bizonyos sportok üzésével nagyon megváltozik az emberi test. Nöké, férfiaké egyaránt. Ne értsetek félre, én jól érzem magam a börömben, elfogadom és szeretem a mostani testemet. Na de hogy anno ezek hogy voltak jók rám?! Nádszál vékony kis nö lehettem… 60-62-es derékböséggel! (A mostanit hagyjuk. ) Igazából nem is hittem el, hogy ilyen karcsú volt a derekam, amíg meg nem találtam ezt a 2000-ben készült motoros képemet… (Na és akkor még nem ismertek olyat, hogy photoshop! ☝) Szoknyák amelyek anno jók voltak rám, most kb. kisebb túlzással a combomra jók…! Láttam már ezt-azt életem során, de azért ezen most rendesen ledöbbentem. Nektek is így változik az alakotok? Bízom benne, hogy nem csak én vagyok ilyek csodabogár… Egyébként ez is csak azt példázza, hogy nem szabad foglalkozni centikkel és kilókkal!!! Mert nem ez számít. Eszetekbe ne jusson koplalni, hogy megfeleljetek a büvös 90-60-90-es modell méretnek! Az összkép számít, és az, hogy egészséges és boldog légy! És mint látjátok 60-on túl is van élet! Én akkor ezennel elköszönnék ezektöl a szép kis kosztümjeimtöl és piacra dobnám öket, mert szép és klasszikus darabok, viszont azt biztosan tudom, hogy nekem 60-as derekam újra már nem lesz. A ruháim a facebookos gardróbvásár oldalamon várják új gazdáikat.  ️ Link a profilomban. https://www.facebook.com/groups/256650001418565/?ref=bookmarks #Gardróbvásár #SylviBodi #KinöttemÖket #EzVan #NemVagyokKétségbeEsve #AzértMondjukMeglepödtem #HasználtRuha #KinekVan60asDereka #NekemBiztosNem

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 14., 22:53 PDT

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.