Szórakozás

Aranyosi Péter állítja: Friderikusz Sándor tartozik neki

A Showder Klub és a Dumaszínház oszlopos tagja, Aranyosi Péter azt állítja, több mint egy évtizede tartozik neki a hazai televíziózás egyik ikonja, Friderikusz Sándor. A tévés a 2000 és 2001 között futó Gyerekszáj című műsorában foglalkoztatta Aranyosit, majd kirúgta, ám járandóságát a mai napig nem rendezte.

“Friderikusszal jóban voltunk, igaz, tartozik nekem sok pénzzel. Kirúgott, mert az egyik gyerekhez hozzászóltam a Gyerekszájban. Lefagyott egy kisfiú, és nógattam, hogy szólaljon meg. Ez neki nem tetszett, mondta, hogy ez az ő dolga. Utána kirúgott, és azóta tartozik. Akárhányszor találkozunk, mindig mondom neki, nyíregyházi jóbarát, tartozol nekem 15 ezer forinttal meg a kamatokkal. Ameddig ő tartozik, én tegeződöm vele. Ő ugyan magáz, de én tegezem, amíg tartozik. Hát egy nyíregyházi ne tartozzon egy miskolcinak”

– mondta Aranyosi Péter a Story4 TV Arckép című műsorának felvételén.

Aranyosi a kellemetlen történet ellenére felnéz Friderikuszra. Azt mondja, úgy tud kérdezni, mint senki más. Sőt, annak idején gyümölcsöző együttműködésük is lehetett volna.

“Tizenhét évvel ezelőtt, amikor indult a Fábry-show, egyszer eljött a felvételre, meglátott engem, és másnap felhívott, hogy csinálna nekem egy műsort, egy one-man show-t. Megijedtem. Aki egy asztal mögött jó, nem biztos, hogy a kamera előtt is az. Elbizonytalanodtam, mert tanulnom kellett még a szakmát, és biztos, hogy megégtem volna”

– idézi a Blikk Aranyosit.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik