Szórakozás

Sztárban sztár: Détár Enikő már az első adásra durva feladatot kapott

Vasárnap este elindul a Sztárban sztár legújabb évada, amiben Stohl András zsűritagként debütál majd. Ahogy mindig, most is titkolják, hogy a versenyzők kivé fognak átalakulni, de egy-két szereplőről már lehullt a lepel.

Stohl András nem csak a Sztárban sztárra szerződött a TV2-vel
A színész a zsűrizés után, más műsorokban is látható lesz a csatornán.

Berkes Olivér minden bizonnyal nehezen fog megbirkózni a magassarkúval, főleg most, hogy egy sérülés miatt begipszelték a  lábát, de őt Amy Winehouseként láthatjuk majd a színpadon. Détár Enikő is kemény feladatot kapott. Ő férfiként, mégpedig a Kiss zenekar énekeseként szórakoztatja majd a közönséget.

A metálzene nem a műfajom, de nagyon szívesen kipróbálom magam benne. Az énekhangokkal jól boldogulok, bár vannak a dalban komoly kihívást jelentő részek, remélem, megbirkózom majd velük. A zenekar énekes-gitárosa, Paul Stanley rettenetesen ka­rakteres figura, a megjelenésében, a mozgásában és a kü­lönlegesen magas hangjában is. Azt szokták mondani, hogy azt az előadót könnyű utánozni, aki ennyire különleges. Ezzel egyetértek, bár azt gondolom, hogy amennyi előnye van egy csodabogárnak, pont annyi hátránya is… Nem lesz egyszerű feladatom, de nagyon várom már, hogy színpadon legyek

– mondta a Borsnak a színésznő.

Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik