Szórakozás

Fejős Éva szereti a császármetszés hegét a testét

A 49 éves írónő januárban adott életet első gyermekének, Lindának, akit saját és orvosa döntése alapján időzített császármetszéssel hozott a világra. Habár Fejős Évát is érte emiatt támadás, ő biztos benne, hogy jó döntést hozott, hiszen ő is és babája is egészségesek és egyáltalán nem bánja a műtét utáni heget sem. Fél év alatt ráadásul sikerült az alkját is visszanyernie, csupán egy dolgot hiányol magáról.

Fejős Éva: Annyira hülyének nem kell lenni, mint amennyire én voltam
Az írőnő mindenkit lebeszélne arról, hogy olyan későn szüljenek, mint ő.

Az volt a szerencsém, hogy nem voltam kívánós. Tizenkét kilót híztam, könnyen le is ment, pedig csak négy hónapig szoptattam. Ahogy megjött újra a menzeszem, attól kezdve Linda nem fogadta el az anyatejet. Heti kétszer futok, ezt a számot igyekszem majd növelni, mert az izmaimat még hiányolom

– mondta el a Borsnak az írónő, akinek kislányával is szerncséje van, hiszen nagyon nyugodt gyerek.

Nem érzem, hogy nagy változás lenne az életünkben. Lindától csak annyit kértem, hogy ne kelljen hajnalban kelnem. Áldott jó gyerek, tizenkét órát alszik. Még Olaszországba is elvittük nyaralni. Na, ebben viszont volt változás. Életemben először egy kis kézitáskát pakoltam magamnak egy hétre, míg neki több bőröndnyi holmit.

Nyitókép: RTL Klub/StoryExtra

Ajánlott videó

Olvasói sztorik