Szórakozás

Tóth Vera: Évekkel ezelőtt azt gondoltam, ne legyek válogatós, örüljek, ha van valakim

Habár az énekesnő még szeretne lefaragni magáról egy kis többletsúlyt, az a mínusz 45 kiló, amit műtététe óta adott le, már így is nagyon látványos. Tóth Vera most sokkal elégedettebb önmagával és úgy érzi, ő is megérdemel egy jó pasit.

Tóth Vera még 10 kiló minuszért imádkozik
Az énekesnő azért tesz is, hogy lefaragja magáról az utolsó felesleges kilókat is.

Ha önértékelési problémáid vannak, az mindenre kihat. Még az emberek is másként szólnak hozzád, másként néznek rád. De kihat a párkapcsolatokra, talán még a barátságokra is. Az énkép abszolút összefügg azzal, milyen pasit szánok magamnak. Ha nem látom magam jó nőnek, nem tartom magam elég értékesnek, akkor bizony nem olyan férfit választok, amilyet érdemelnék. Évekkel ezelőtt azt gondoltam, ne legyek válogatós, örüljek, ha van valakim. Az éreztem, nekem csak ennyi jár

– mesélte a Bestnek az énekesnő, aki azt sem titkolta, hogy gátlásai miatt korábban pánikrohamok gyötörték.

Az sem szégyen, ha szakember segítségét kéri valaki. Én megtanultam: ha nem szereted magad, szorongó leszel, pánikbeteg leszel, frusztrált leszel. A pánikrohamaim rádöbbentettek: változtatnom kell, és megtanultam a leckét.

Tóth Vera most már úgy érzi, készen áll egy új kapcsolatra.

A testem már készen áll egy új kapcsolatra, lelkileg viszont még élvezem ezt az új állapotot és az egyedüllétet. Ezzel együtt, ha jön egy férfi, akitől megőrülök, akkor már nem fogok elzárkózni. Nyitott vagyok a világra, és így nyitott vagyok egy új kapcsolatra is.

Nyitókép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik