Szórakozás

Bódi Sylvi elnevette magát, amikor meglátta az arcát

Bódi Sylvi nem veti meg a különböző szépészeti kezeléseket. Nemrég egy újdonságot is kipróbált, melynek velejárója, hogy egy fehér masszával kenik le az arcát és a dekoltázsát. Ez okozott meglepetést a szexi modellnek.

“Elsőre talán úgy tűnik, mintha Szilvi lekent volna mésszel… Én miután ebben a pakolásban megláttam magam a telefonom kijelzőjén, nevetéssel vegyes csodálkozás fogott el. Magamat egy bebalzsamozott, majd gézzel betekert fáraónőhőz hasonlítottam, akit hamarosan vágnak be a szarkofágba. A lányok ezen nagyon jól szórakoztak. El is neveztek Kleopátrának”

– posztolta az Instagramra Bódi Sylvi, aki pár napja fehérneműben tálalta az ebédet.

Vörös Szilvinél minden kezelést nagyon szeretek, de most a javaslatára kipróbáltam egy újat, a SkinTone sono beauty lifting-et. Ha beválik, akkor ősszel ebből csinálok egy kúrát itt a @dermartbuda szépség klinikán. Elsőre talán úgy tünik mintha Szilvi lekent volna mésszel… Én miután ebben a pakolásban megláttam magam a telefonom kijelzőjén, nevetéssel vegyes csodálkozás fogott el. Magamat egy bebalzsamozott, majd gézzel betekert fáraónőhőz hasonlítottam, akit hamarosan vágnak be a szarkofágba. A lányok ezen nagyon jól szórakoztak. El is neveztek Kleopátrának.  ️ Na de komolyra fordítva a szót… Mindenféle szuper ampullák hozzáadásával készítette ezt a maszkot a kozmetikus. A kezelés legfontosabb technikai eszköze a KLEANTHOUS sonostar MATRIX ultrahangos gép, amely az ultrahang mikro-rezgéseit, fényterápiát kihasználva jelentősen nagyobb mennyiségű hatóanyagot képes a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. A SkinTone sono beauty lifting a c.s.m. molekulák (ún. cell supporting molekulák, melyek a szervek – így a bőr – regenerációs képességéért felelősek) és a sonorezonancia kezelés fiatalító hatásait egyesíti. Nekem nagyon tetszett a kezelés, alig várom, hogy október végén megcsináljuk a kúrát!  ️ @kleanthous_hu #Kozmetika #Kezelés #NöiPraktikák #Szépség #Börápolás #Beauty #Cosmetics #Kleanthous #SkinToneSonoBeauty #Mask #Pakolás #Krém #Szérum #SzépVagy #MégSzebbLeszel #Hidratálás #Hungary #Budapest #DermartBuda #VörösSzilvi #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 4., 23:41 PDT

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik