Szórakozás

Puskás Peti felkészült rá, hogy GIF-ek készülnek róla

Az X-Faktor szombati első válogatója a leköszönő műsorvezető, Istenes Bence Kiss Ramónának szánt összefoglalójával indult arról, mire számíthat majd a ránk következő szezonban, majd lassítva láthattuk bevonulni a mentorokat, amiből Puskás Peti szélfújta hajára volt illendő odafigyelni. Ezt ő is tudja:

Megnyugtatok mindenkit, nem kopaszodom és nem is viselek parókát, bármennyire is bizonyít mást a felvétel. A szél marhára nem a barátom, ezt már a helyszínen is mondtam, de nem hittem, hogy ez a kép be is kerül a műsorba. Hihetetlen volt, Szikorának sem fújta volna így a haját a szél. Nem baj, lesznek majd GIF-ek, amiket boldogan nézegetek majd a műsor után.

A mentor arról is beszélt lapunknak, hogy az előző évben sok minden miatt feszült volt, de most már lazábban kezeli majd munkáját:

Múlt évben rá voltam görcsölve a mentor-feladatra. Arra, hogy kiket választunk majd ki, és hogy azok nagyon szakmaiak legyenek. El is mondtam tavaly, hogy én Kossuth-díjasokat keresek. Ma már úgy vagyok vele, hogy az X-Faktor egy hihetetlenül nagy élmény, és minden egyes pillanatát élvezni kell. Nem szabad rágörcsölni arra, amikor az ember elfárad, amikor kicsit elmélázik, vagy nem tud hozzászólni a dolgokhoz. Azért van ott három másik ember, hogy vigye a lendületét a műsornak. Ez a felismerés tett felszabadultabbá az előválogatók alatt. Ez a lazaság segített, hogy jobban figyeltem, és nem is fáradtam el annyira. Mert csak néztem az előadásokat, hegyeztem a füleimet, és amikor le lehetett csapni valamit, hopp, meg is tettem.

Fotó: RTL Klub

Puskás Peti szót ejtett arról is, mi az ami a legjobban idegesíti az X-Faktor zsűrizése közben:

Talán a flegmázással lehet kihozni a legjobban a sodromból, az nagyon tud idegesíteni. Főleg, amikor érzed az illetőn, hogy ezt csak kitalálta magának, mert lenézi a mentorokat, meg az egész műsort is, de azért eljön énekelni, és ha nem sikerül, akkor az azért történt, mert ő nem is akarta, hogy sikerüljön, vagy mert a mentorok hülyék. Engem ez nagyon ki tud akasztani. Ahogy Lacit is kihozta a sodrából, hogy az egyik versenyző visszaszólt, hogy „más műfaj”, ezért nem értékeljük pozitívan a hallottakat. Jó, akkor ezek szerint lenézed a véleményünket, és azt hiszed, hogy nem értünk ehhez a műfajhoz, pedig van olyan a zsűritagok között, aki nemcsak látott ilyet, hanem benne is van. Laci meg is mondta a véleményét, ami elég finom visszavágás volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik