Szórakozás

Motorossal karambolozott Kozso, nyomoz a rendőrség

A Bors információi szerint Kozso egy súlyos baleset részese volt autójával.

Augusztus 19-én, a délutáni órákban L. Ivett robogóval haladt egy budapesti kereszteződésben, ahol máig tisztázatlan körülmények között összeütközött az énekes személygépkocsijával. A csattanás olyan erejű volt, hogy a kétkerekű vezetője a levegőbe repült, és méterekkel a járművétől ért földet. A vizsgálat befejeztéig nem tudni, hogy pontosan ki és milyen mértékben volt hibás a közúti balesetben, az azonban bizonyos, hogy mindkét résztvevő másképp emlékszik vissza a történtekre.

“Én úgy tudom, hogy ment az úton egyenesen, balra akart kanyarodni, kitette az indexet, az autó pedig hátulról eltrafálta. Ivett tapasztalt ro­bogós, évek óta vezet, és még soha nem volt balesete”

– mondta a lapnak a robogós egy közeli ismerőse, karambol után Kozso azonnal megállt, és kiszállt az autójából, a rendőrséget és a mentőket egy szemtanú hívta ki. Az énekes együttműködő volt, végigvárta, amíg folyik a helyszínelés, és amíg a mentőbe teszik a robogós lányt.

A történteket viszont egészen másként meséli el, úgy emlékszik például, hogy a mentőt ő hívta.

“Egy jobb kezes kereszteződésben nekem volt elsőbbségem, amikor oldalról belém szállt egy motoros. Azonnal megálltam, kiszálltam, és segítettem neki. Bárki más segített volna, emberként viselkedtem, ez természetes. Mentőt hívtam, és megvártam amíg ellátják. Nagyon sajnálom, hogy megsérült, remélem, minél ha­marabb felépül, nincs felelősségem az ügyben. Hogy kinek van igaza, azt majd a folyamatban lévő rendőrségi nyomozás dönti el”

– nyilatkozta Kozso.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik