Szórakozás

Ki ez a piros hajú kiscsaj, és melyik valóságshow-ból szabadult?

Bármennyire is úgy néz ki, Bella Thorne nem egy trash-reality szereplője, hanem Hollywood egyik legismertebbje, aki nem csak színésznő, de énekesnő, sőt, néha még modell is. Ideje jobban megismerni!

Bella Thorne az elmúlt egy-két évben kikerülhetetlen lett, a napi hírek között még akkor is összefut nevével az ember, ha nem akar. Sokan pedig ilyenkor valószínűleg azt kérdezik, mégis ki a franc az a Bella Thorne? Szóval itt az ideje, hogy mindenki megtudja, miért híres ez a piros hajú kiscsaj, aki általában kevesebb ruhát hord, mint bármelyik Kardashian.

Watch where you step

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Kezdjük a legfontosabbal – Bella Thorne még csak 19 éves. Tizenkilenc. Korához képest pedig figyelemreméltóan hosszú listát hozott össze IMDb-n azon filmekből és sorozatokból, amikben eddig játszott.

Közel 60 filmben és sorozatban szerepelt eddig, és ezekbe még nem számoltuk bele azt a hetet, amit épp forgatnak vele.

Persze nem kell itt hatalmas műalkotásokra gondolni. Legismertebb szerepe CeCe a Disney Channelen futó Indul a risza! c. sorozatból, de láthattuk még websorozatokban, illetve közepesen pocsék Adam Sandler-vígjátékban is. De akkor mégis miért lett ennyire népszerű? Ezt próbáljuk most kideríteni.

Annabella Avery Thorne egy hónappal azelőtt született, hogy bemutatták a Titanicot Leonardo DiCaprio és Kate Winslet főszereplésével. Ehhez képest senki nem csodálkozna, ha randizni kezdene a nála több mint húsz évvel öregebb DiCaprióval, hisz nem ő lenne az első jóval idősebb férfi az életében. Thorne az idei nyár nagyrészét ugyanis Scott Disick oldalán töltötte, aki a legidősebb Kardashian-lány exe és három gyerekének apja. Igaz, ezt a kapcsolatot nehéz lenne bármilyen szinten is komolynak nevezni, Scott Disick ugyanis az egész nyarat különböző nőkkel együtt töltötte, Thorne csak egy volt a sok közül.

Nyilván ez is hozzásegítette Thorne-t a hírnévhez, de ami miatt még az is megismerte a nevét, aki soha nem nézett semmilyen Disney-sorozatot, az 2016-os bejelentése volt, amikor 18 évesen, Twitteren egy egyszerű kérdésre, miszerint biszexuális-e, igennel felelt.

Bella Thorne szexuális beállítottságáról vallott
A 18 éves színésznőnél egyik rajongója kérdezett be.

Bella thorne körülbelül ezután kezdte el látszólag tudatosan építeni a mára már sikeresen kialakult trashy imidzsét.

Nagymamákat megbotránkoztató módon melltartóban jár, meztelen fotókat posztol Instagramjára, egy díjátadóra pedig bugyi nélkül ment el.

✨💍 #friyay

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés, 2017. Ápr 28., 14:45 PDT

Ez pedig azóta sem változott, Thorne-on nincs sokkal több ruha. Ha megnézzük Instagramját, szinte csak olyan fotókat látunk, amiken nagyon színes a haja, kilóg a nyelve, ördögvillát mutat, és bulizik orrba-szájba a kisebbnél kisebb melltartóiban, mint egy szabadjára engedett gimnazista. És ezzel gyorsan meg is fejtettük Bella Thorne népszerűségének okát.

Nagyon valószínű ugyanis, hogy 16 milliónyi instagramos követőjének 85 százaléka 18 éven aluli. Hisz egy átlagos tinédzsernek Bella Thorne az álom maga, akinek hagyják a szülei, hogy ciklámen színű haja legyen, és lehetetlen ruhákban járjon, miközben jóval idősebb pasikkal kavar. Szóval Bella Thorne népszerűségének oka körülbelül annyi, hogy dekoratív és piszok fiatal. Pár év múlva pedig valószínűleg eljut odáig, hogy kap majd egy értékelhető szerepet is, amihez már nem kell melltartóban nyelvet nyújtogatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik