Szórakozás

Puskás Peti rájött, hogy nem a tehetségekről szól az X-Faktor

Már csak egyet kell aludni és újabb évaddal köszönt be az X-Faktor, ami nem csak új műsorvezetőt kapott Kiss Ramóna személyében, de új női mentort is, hiszen Radics Gigi váltja Tóth Gabit. A srácok: Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti maradnak a helyükön, a hozzáállásukon azonban változtatnak. Utóbbi legalábbis biztosan.

Radics Gigi: Vagyok olyan erős jelenség, mint Gáspár Laci
Az énekesnő tartogat meglepetéseket az X-Faktor nézőinek.

Puskás Peti ugyanis rájött arra, hogy a műsor nem feltétlenül a tehetségek felkutatásáról szól.

Sokat változtam múlt év óta a műsorral kapcsolatban is. Volt egy olyan elképzelésem még tavaly kezdő mentorként, hogy olyan embereket keressek, akik különleges tehetségek, és még 30-40 év múlva is a szakmában lesznek. Aztán rájöttem, hogy az X-Faktor nem erről, vagy nem csak erről szól. A te­hetség persze fontos, de a szórakoztatást most fontosabbnak tartom

– mondta a Borsnak az énekes, aki az új évadban inkább szórakozni akar, mintsem komolyan venni a mentorkodást.

Fontosnak tartottam, hogy szakítsak a hagyományokkal, az előző évadokhoz képest szeretnék változtatni. Az az általános álláspont, hogy itt mindenki csak okoskodik, ezért azt gondoltam, hogy akkor ne okoskodjunk. Szerintem nem baj, ha sí­runk, nevetünk, a lényeg, hogy ne görcsöljünk. Az emberek döntenek úgyis, nekünk csak ugyanúgy élvezni kell, mint a nézőknek.

Nyitókép: RTL Klub/StoryExtra

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik