Szórakozás

Kiss Ramónát boszorkánynak tartja a párja

Az X-Faktor műsorvezetője, Kiss Ramóna június végén jelentette be, hogy eljegyezte a kézilabdázó Lékai Máté.

A gyűrűhúzás tényén túl eddig nem sok információnk volt a dologról, Ramóna most árulta el, hogyan történt.

“Bécsben az operaház előtt letérdelt egyik pillanatról a másikra, és megkérte a kezem. A legviccesebb az egészben, hogy nem emlékszünk semmire. Annyira zavarban voltunk, hogy csak potyogtak a könnyeink. Úgy fogalmazott a párom, hogy egy boszorkány vagyok, mert mindenki be volt avatva körü­löttem, és én a barátnőimnek elmeséltem, hogy „Van egy olyan érzésem, hogy a nyaraláson bizony a Máté megkéri a kezemet!” Ők azonnal hívták a Mátét”

– emlékezett a Fókuszban Kiss Ramóna, aki vőlegényével ezután háromhetes amerikai útra indult.

“Béreltünk egy autót, és elindultunk. San Fransiscóból át­mentünk Los Angelesbe, onnan Las Vegasba, onnan pedig repülővel New Yorkba. Aztán haza. Úgyhogy egy egészen jó kis álomnyaralást sikerült összehozni. Húsz na­pig együtt voltunk, de nagyon sok újdonságot nem tudtunk meg egymásról. Azt gondolom, hogy talán azért is jött ilyen gyorsan ez a lánykérés, mert már kiismertük egymást, és nagyon hamar összhangba kerültünk”

– mondta Kiss Ramóna, aki idén 16 Barátok köztben eltöltött év után köszönt el a stábtól, de a képernyőre most szombaton tér vissza, ezúttal már, mint az X-Faktor műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik