Szórakozás

Ashton Kutcher a Nagykövetség munkatársainak is feldobta a napját

Mila Kunis és Ashton Kutcher gyerekeikkel együtt hónapokat töltöttek hazánkban, hiszen a színésznő Budapesten forgatta legújabb filmjét. A pár teljesen beilleszkedett, minden fontos esményen – mint például a vizes vb vagy a Sziget fesztivál – megjelentek, lányukat pedig még egy nyolcadik kerültei óvodába is beiratták itt tartózkodásuk idejére.

Így búcsúzott a budapesti óvoda Ashton Kutcheréktől
A nyolcadik kerületben járt óvodába Mila Kunis és Ashton Kutcher kislánya, amíg szüleit Budapestre kötötte egy filmforgatás.

Kutcher mindössze egyszer teremtette le a magyar sajtót – érhető okokból – amikor azt kérte, hogy gyerekei képeit ne mutogassák a lapokban. Ezenkívül mindenkivel rendkívül barátságosak voltak és készségesen fotózkodtak a rajongókkal.

A különböző kávézók, éttermek és üzletek örömmel számoltak be a közösségi oldalaikon arról, amikor a sztár meglátogatta őket. Így tett az Amerikai Nagykövetség budapesti irodája is.

Nézzétek, ki szerzett nekünk meglepetést látogatásával nemrég! Örömmel üdvözöltük Nagykövetségünkön Ashton Kutchert, aki megismerkedett a Követség munkájával és néhány – szerencsés – munkatársával

– írták a Facebookon, ahová több fotó is felkerült.

Nyitókép: Facebook/US Embassy Budapest

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik