Szórakozás

Lánykérés és családegyesítés Balázséknál

24.hu
24.hu

2017. 08. 31. 13:39

Több, mint 1800 levél érkezett a Rádió 1 reggeli műsorának játékára, amelynek fődíja egy észak-amerikai álomutazás volt. Balázsék olyan pályázókat vártak ma reggel a budapesti kitelepülésre, akiknek valamiért nagyon fontos, hogy eljussanak Amerikába: volt olyan versenyző, aki édesapjának hálálta volna meg ezzel az úttal, hogy felnevelte, de olyan is, aki párja kezét akarta megkérni Las Vegasban. A játék nyerteséről végül a szerencse döntött, és kiderült, nagyon jó helyre került az a bizonyos páros repülőjegy. A győztes Valéria 18 évvel ezelőtt látta utoljára személyesen a nővérét, aki akkor költözött el Amerikába, ők ketten pedig kizárólag telefonon és interneten tartották a kapcsolatot.

“Mindkettőnknek van egy fia, akik még életükben nem találkoztak, így ez egyfajta családegyesítés is lesz”

– magyarázta Valéria, akinek nővére élőben nézte végig Amerikából, ahogyan húga megnyeri a mindkettejüknek olyan sokat jelentő fődíjat. A nyertes már évekkel ezelőtt szeretett volna nővéréhez menni, de elutasították a vízumkérelmét, ő pedig azóta sem mert újra próbálkozni.

Fotó: Rádió1

De nem csak Valéria tört ki örömkönnyekben: az Álomút-játék egy másik pályázója, Attila a repülőjegyekről ugyan lemaradt, de meglepetést okozott párjának és a műsorvezetőknek egyaránt. A férfi ugyanis úgy döntött, ha már nem tudja megkérni kedvese kezét Las Vegasban, ahogy tervezte, megteszi ezt több mint egymillió hallgató előtt élő adásban. A válasz természetesen igen volt, így Balázsék egy rögtönzött eljegyzés tanúi lettek.

Az adásban egyébként két amszterdami út is gazdára talált, a bevállalós játékosok, Éva és Csaba pedig a kitelepülés helyszínén, az Erzsébet téren találtak maguknak alkalmi utazópartnert, aki velük tart a nyereményutazásra.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Passerbys cross a street in the city centre of Cottbus, Germany, 23 January 2018. Cottbus is becoming the scene of ugly attacks between Germans and foreigners. The rage is let out in the nice corners of Cottbus, not in the areas dominated by prefabricated buildings. Photo: Patrick Pleul/dpa-Zentralbild/ZB
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.