Szórakozás

Survivor: így mosnak fogat fogkefe nélkül

A Survivor női lakóinak az első néhány nap után leginkább  higiénia hiányzik a szigeten. Szandra és Adri azonban nagyon kreatívak ezen a téren: találtak a egy “fogkefe fát”, amin ugyan füge terem, ágai mégis kiválóan helyettesítik a fogkefét és a fogkrémet.

Be is mutatták, hogyan kell használni:

Közben elég volt egy vesztes játék és néhány éhesen töltött nap és a legoptimistább szigetlakó is megértette: a túlélés itt nem vidám játék lesz, hanem kegyetlen játszma. Nincs még egy olyan reality, ahol már a kezdetekkor elindul a legkeményebb pszichológiai hadviselés. Márpedig a Survivorban ez történik. A lélektani szempontból is rendkívül izgalmas műsor második adásában megkezdődött a törzsek háborúja.

A két törzs elfoglalta a saját szigetét, nekiláttak felépíteni a menedéküket és a saját társadalmukat. A Buwaya törzsben a rend és a keménykezű Feri uralkodik. Az Ibon szigetén az egyenlőség és a káosz.

A Survivorben nincs mese, likvidálni kell az ellenfelet
Hétfőn jön a túlélős reality, ahova igazán kemény arcokat szedett össze az RTL Klub.

Bár soha nem szavazták meg, az első pillanattól egyértelmű volt, hogy a Buwaya törzs vezetője Feri. Ahogy az is, hogy ez nem tetszik mindenkinek. Ám amikor a vezetésével megnyerték az első védettségi játékot, a lázadók egy időre elhallgattak.

Az Ibon törzs tagjai külön-külön erősek, együtt mégis gyengének bizonyultak. Szervezettség és határozott vezető híján máris azon kellett gondolkozniuk, hogy kit küldenek haza.

Amerikában nem véletlenül tartják a Survivort pszichológiai játéknak, ugyanis mindig vannak olyan szereplők, akik a civil életből hozott moralitásukat otthon hagyják, saját erkölcsi határaikat átlépve bármilyen eszközt és hazugságot felhasználnak arra, hogy játékban maradjanak. Ez történik a mai adásban Nórával, aki vesztét érezve a legaljasabb módszerekhez nyúl, hogy mentse a bőrét…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik