Szórakozás

Különleges ajándék Diana halálának 20. évfordulójára

A Dianának korábban otthont adó Kensington Palace épülete mellett csodálatos kertet építettek a hercegné halálának 20. évfordulója alkalmából.

A Vilmos és Henrik herceg által megálmodott kertben kizárólag hófehér virágok vannak, mintegy 12 000 darab. Diana kedvenceivel ültették tele: a fehér tulipánok, nárciszok és jácintok tavasszal virágzanak majd, nyáron pedig fehér rózsák, liliomok, évelő díszgyertyák és vörösbegyvirág nyílik.

Fotó: Chris Jackson / Getty

Diana hercegné halálának 20. évfordulóján Vilmos, Henrik és Katalin hercegné is ebben a kertben emlékezett a szívek hercegnőjének elvesztésére, itt töltötték az egész estét.

Intim videók, rebegő pillák: ezeket tudjuk eddig az új Diana-dokuból
Rengeteg dolog derült ki idén Diana hercegnőről a szomorú évforduló kapcsán.

A királyi hármas tagjai a fehér kertben olyan szervezetek képviselőivel is találkoztak, amelyeket Diana szenvedélyesen támogatott, mint például a Great Ormond Street Kórház, a Nemzeti AIDS Alapítvány, a Leprosy Mission, a Royal Marsden Kórház, vagy az angol Nemzeti Balett.

Vilmos, Henrik és Katalin hercegné
Fotó: Chris Jackson / Getty

A fehér kert máris zarándokhellyé vált Angliában, emberek százai emlékeztek itt a napokban Dianára. A kert később bárki számára látogatható lesz, ahogy a hercegné is szerette volna.

Fotó: Chris Jackson / Getty

Ajánlott videó

Olvasói sztorik