Szórakozás

Állítólag eltűnt Alekosz TV2-s szerződése

A ValóVilág 4. győztese a hatóságokhoz fordult, hogy kiderítse, ki tüntette el azt a szerződést, amely – állítása szerint – tartalmazta, hogy az RTL Klubtól való távozása miatt keletkezett anyagi kárt a TV2 átvállalja magára, s kifizeti helyette.

“Az biztos, hogy addig megyek majd a rendőrségre vagy az ügyvédemhez, amíg ki nem derül az igazság. A nyomozó hatalmasra nyílt szemekkel nézett rám, hogy mibe keveredtem. Ő sem érti, ha mindenről van papír, akkor miért nem fizeti ki a csatorna, amit ígért. Ha meglenne az eredeti, aláírt példány, akkor nem lenne semmi gond, de az eltűnt az ügyvédtől, akinél letétbe helyezte a csatorna. A jogi képviselőm sem érti, hogyan történhetett mindez”

– mondta a Blikknek Nagy Alekosz, aki hamarosan újra elmegy a rendőrségre, ugyanis állítólag számos új bizonyítékot szedett elő.

“Minden iratot összeszedtem, magánlevelezések, sms-e­k vannak a birtokomban. Még hangfelvételem is van, amikor bementem tárgyalni a TV2-be, akkor mindent rögzítettem. Nem érdekel, hogy ezzel törvényt szegtem”

– tette hozzá Alekosz, aki azután került nehéz helyzetbe, hogy az év elején bírósági döntés született arról, hogy a VV győzteseként kapott lakást vissza kell adnia.

Perelt és nyert az RTL

Nagy Alekosz 2011 májusában nyerte meg a Való Világ 4-et, amiért egy éven keresztül havi egymillió, egy autó és egy lakás járt. A VV után nem sokkal szintén az RTL Klubon saját társkereső műsort kapott. A Szerelem a legfölsőbb szinteken után viszont 2011 őszén a TV2-höz igazolt, és az ÖsszeEsküvőkben szerepelt, amivel szerződést szegett.

Az RTL 2012 januárjában perelt, és leállította a havi egymilliós utalást is. Első fokon az RTL Klub nyert 2013-ban, de a bíróság hatályon kívül helyezte az ítéletet, és kezdődhetett elölről az egész. Tavaly ismét első fokon az RTL nyert, idén februárban pedig jogerősen kimondták, hogy Nagy Alekosznak vissza kell adnia a VIII. kerületi lakást, és kifizetheti az 1,2 milliós perköltséget is.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik