Szórakozás

Több százezer forintos kár érte a meglopott Iszak Esztert

Az RTL Klub műsorvezetőjének bőröndjét ugyanis kirámolták szombat éjjel, több mint 300 ezer forintnyi értéket lovasítva meg belőle – írja  a Blikk.

“Két kézipoggyásszal utaztam, egy hátizsákkal és egy gurulós kisbőrönddel. Az indulásnál közölték, hogy nem vihetem fel magammal az utastérbe helyhiány miatt, ezért fel kellett adnom. Akkor eszembe sem jutott, hogy hirtelen áttegyem az értékeim a hátizsákba, ráadásul zárható volt a bőrönd” – mesélte a lapnak az Ibizáról hazatérő Iszak Eszti.

“Anyukámtól tanultam meg azt, hogy mindig legyen nálam annyi dugipénz, amennyivel akkor is hazajutok, ha esetleg ellopják a többi pénzem. Ezért egy másik pénztárcába a csomag mélyén el volt rejtve 150 dollár, 300 euró, és volt nálam magyar pénz is. De egy 100 ezer forintot érő óra is eltűnt, így együtt több mint 300 ezer forint értéket loptak el! Ott álltam a bőrönd felett, és nem hittem el! Azonnal telefonálni kezdtem, de órák óta semmire nem jutok. Nem érek el senkit, ha mégis, akkor hárítják a felelősséget, máshoz irányítanak. A társaság internetes felületén pedig azt a választ kaptam, hogy 30 napon belül válaszolnak. Ez nonszensz!” – nyilatkozta a tévés, aki rendőrségi feljelentésen gondolkozik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik