Szórakozás

Bódi Sylvi nem fér bele a régi ruháiba

Bódi Sylvi az Instagram-oldalán írta le, hogy sorozatosan kinövi régi ruháit. Fotót is feltöltött arról, hogy hogy néz ki egyik régi kedvencében, ami már nem megy rá.

“Vajon meddig nő még a hátam??! De most komolyan. Hétvégén átnéztem a gardróbomat és az a helyzet, hogy nagyon sok olyan ruhát találtam, amiből már “kinőttem”… Ilyen például ez a képen látható kék ruhám is, ami az egyik nagy kedvencem volt… és egészen addig tudtam is hordani, amíg nem kezdtem el intenzíven szörfözni… Na, ezt teszi ez a sport. A popóm szerencsére nem nőtt, ez tisztán látszik, viszont a hátam az minimum 15 centit!!!!”

– írta Bódi Sylvi, aki egy ideje magával az óceánnal él tartós párkapcsolatban.

Vajon meddig nö még a hátam??! De most komolyan. Hétvégén átnéztem a gardróbomat és az a helyzet, hogy nagyon sok olyan ruhát találtam, amiböl már “kinöttem”… Ilyen például ez a képen látható kék ruhám is, ami az egyik nagy kedvencem volt…és egészen addig tudtam is hordani, amíg nem kezdtem el intenzíven szörfözni… ‍♀️ Na, ezt teszi ez a sport. A popóm szerencsére nem nött, ez tisztán látszik, viszont a hátam az minimum 15 centit!!!! Így megint nagyon sok kedvencemnek búcsút kell, hogy mondjak… …akik talán hamarosan új gazdákra találnak! (Nem, az nem opció, hogy abbahagyjam a szörfözést! Nem nem! ) Lassan kénytelen leszek szinte mindent kiárusítani a gardróbomból… Ma este rakok fel újabb albumokat a facebookos Bódi Sylvi Gardróbvásár oldalamra (link a profilomban), melyekben találtok majd felsöket, ruhákat, szoknyákat, nadrágokat, fürdöruhákat, fehérnemüket és egyéb kiegészítöket. Igyekeztem minél többet lefotózni magamon, hogy jobban lássátok a fazonokat. Természetesen ahogy azt már megszokhattátok, ingyen elvihetö ajándékok is lesznek. Ezt mindig külön jelölni fogom. #Garbróbvásár #SylviBodi #SzörföslányProbléma https://www.facebook.com/groups/256650001418565/?ref=bookmarks

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 23., 01:39 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik