Szórakozás

Kulcsár Edináék spontán nyaralása tragédiával ért véget

A modell három napja még nagyon boldog volt, ugyanis párja egy horvátországi nyaralással lepte meg. A pár erdetileg abban egyezett meg, hogy idén kihagyják az utazást, ugyanis közös házra gyűjtenek, de Csuti mégis úgy döntött, hogy elviszi szerelmét a tengerpartra, hogy néhány napra elszakadjanak a munkától és a stressztől.

Kulcsár Edinát egy utazással lepte meg a párja, pedig spórolniuk kéne
A modell nagyon boldog volt, hogy mégis nyaralhat az idén.

A kikapcsolódás azonban idő előtt véget ért egy családi tragédia miatt, amiről Kulcsár Edina maga számolt be közösségi oldalán:

A spontán nyaralásunk vége sajnos tragédia lett! Amikor ma reggel 7-kor megszólalt a telefonom, már tudtam, hogy valami baj van. Ekkor jött a hír, hogy Csuti elveszítette a Nagypapáját, akit nagyon-nagyon szeretett! Egy mérhetetlenül jó ember volt! Olyan szomorú az elmúlás… Borzasztó egy érzés, de nem tudunk ellene mit tenni, illetve egy dolgot mégis! Addig törődjünk és foglalkozzunk a szeretteinkkel, amíg csak megtehetjük! Soha nem tudhatjuk, hogy mikor ragadja el őket tőlünk a sors! (Mi már reggel óta autóban ülünk és sietünk haza, hogy ezekben a nehéz pillanatokban a család mellett tudjunk lenni!)

Nyitókép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik