Szórakozás

Sebestyén Balázstól elveheti az RTL a Celeb vagyok, ments ki innen!-t

Celeb vagyok, ments ki innen! volt az első tévéműsor, amiben Sebestyén Balázs és Vadon Jani együtt tűntek fel az RTL Klub képernyőjén 2008-ban. Ők vitték a következő két évadot is 2014. őszén, s bár idén is újra lesz Celeb vagyok, valószínűleg nem a bejáratott páros vezeti majd – értesült a Bors.

Balázsék három éve egy történelmi tettet is véghez vittek: a Class FM Morning show-ja a Celeb vagyok idejére szintén Dél-Afrikába költözött. Heteken át kilencezer kilométeres távolságból hallgathattuk őket reggelente – élő adásban.

Nos, a történtekből arra lehet következtetni, hogy a rádiós karrierjük miatt mondhat le róluk a csatorna. Az RTL Klub döntéshozói talán úgy ítélték meg, nem szerencsés, ha a sikerműsoruk felvéte­leinek szünetében Balázs és Jani a Rádió1-en, a konkurens csatornán is érdekelt cégcsoport szekerét tolná.

A lap megkeresésére az RTL Klub nem cáfolta az értesülést, azt azonban hozzátették: az idén tényleg lesz Celeb vagyok, ments ki innen!, a részletekről nézőket időben tájékoztatni fogják. Egyelőre arról sincs hír, hogy kik lesznek az új műsorvezetők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik