Szórakozás

Életmentő műtétje volt a Váradi Roma Cafe frontemberének

A Váradi Roma Cafe frontembere, Váradi Gyula öt évvel ezelőtt tűnt el együttesével a nyilvánosság elől, ám az okokat sokáig senki nem sejtette. Váradi most a Blikknek elárulta: a halál torkából tér vissza a színpadra.

“Hét évvel ezelőtt jelentkeztek a problémák a szívemmel, és azonnal el is elmentem orvoshoz, aki értágító beavatkozást javasolt. Egy ideig jól voltam, ám magánéleti válságom és a rengeteg stressz mind hozzájárult ahhoz, hogy ismét a kardiológián kötöttem ki. Elől-hátul szúrt a mellkasom, és éreztem, hogy nagy a baj. Az orvosom közölte vagy azonnal megműtenek, vagy nem élem túl, mert 98 százalékos érszűkület van a koszorúeremen. Hála az orvosoknak végül sikeresen lezajlott a műtét, és ma már teljes életet élhetek. Nagyon kemény időszakon vagyok túl, pokoli fájdalmaim voltak és úgy éreztem, magam, mint aki a halálból tért vissza. De kitartottam”

– mondta a lapnak Váradi Gyula, aki augusztus 18-án négy év után újra színpadra lép zenekarával, a Váradi Roma Caféval. Siófokon, a Plázson zenélnek az őket régóta nélkülözni kényszerülő rajongóknak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik