Szórakozás

Na, így kell szakszerűen végiginstázni a Szigetet!

Az a nagy helyzet, hogy mindenki úgy fesztiválozik, ahogy csak szeretne. Tűsarkúban, gumicsizmában mezítláb, pólóban vagy anélkül, a VIP-ben vagy egy bokorban. De azért ha rákeresünk a #szigetre az Instagramon, azonnal kiderül, hogy kéne rendesen, szakszerűen eltölteni egy teljes napot a Szigeten. Pár képpel, pontokba szedve mutatnánk a tapasztalatainkat.

A helyes időtöltés menete:

1. Szelfi a hídon a welcome-jelekkel.

Jelentés: Sziasztok követőim! Én itt vagyok, ti nem.

A rutinosak szelfibottal érkeznek, vagy úgy pózolnak a bejáratnál, hogy a testsúlyukat a hátsó lábukra helyezve az elől lévőt enyhén berogyasztják. Az instások nagy része viszont úgy komponál, hogy levág a fejekből egy jelentős darabot, és a molinókra fókuszál. Vagy arra se. Az üzenet így is átjön.

2. Szelfi a táskamotozás után a Budapest-jellel.

Jelentés: Sziasztok követőim! Bejutottam, és máris jól érzem magam.

A kreatívabbak rendesen kihasználják a betűk adta lehetőségeket. Fontos, hogy közben biggyesszük a szánkat, vagy minimálisan húzzuk fel a szemöldökünket.

3. Egy komponált kép a karszalagokról.

Jelentés: Sziasztok követőim! Nem akármilyen jegyem van, hanem napi!

Tipp: szerezzünk a bejáratnál egy programfüzetet, így már kétség sem férhet hozzá, hogy tényleg itt vagyunk. Ha van VIP-karszalagunk, hangsúlyozzuk ki azt is a képen.

4. Csillámtetkó

Jelentés: Sziasztok követőim! Nem lazsálok itt a Szigeten, máris belevetettem magamat a délutánba, és divatos lettem.

A kevésbé szerencséseknek véraláfutásos karra emlékeztető festést sikerül szerezniük a csillámok helyett a fesztivál forgatagában. Azt mondták, dugjuk be a karunkat egy kondérba, ki tudta, hogy most csillámos karral húzzuk-e ki, vagy sem.

Disclaimer: egy nap után kezd el kopni, baromi rondán néz ki, de nem jön le rendesen acetonnal sem.

Fotó: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás

Viszont ezt is tökéletesen lehet orvosolni egy jól beállított képpel. Ilyenkor kell előhúzni egy oldalt az instakalapból, és leutánozni. Mi a kezes megoldást választottuk, hogy elfelejtsük a csillámtetkó okozta űrt.

5. Vödör!!!!!!!

Nagyon fontos. Alapkellék a koktélos pohárnak álcázott homokozóvödör. Praktikus, kényelmes viselet menet közben is.

Jelentés: Sziasztok követőim! Nagyon iparkodom, és mindjárt be fogok rúgni, stay tuned!

Tipp 1: a vödörnél tényleg nem nagyon fontos a praktikum, ha csak vizet iszunk, akkor is érdemes felkapni egyet a földről.

Tipp 2: a szigetcsúcson, a beachen egymást érik a magányos vödrök.

6. Vicces szelfi alvókkal, mókás jelmezes emberekkel, részegekkel

Jelentés: Sziasztok követőim! Berúgtam.

Tipp: Töltsük le a Snapchatet! Ez egy fiatalos alkalmazás, ahol különböző tárgyakat helyezhetünk a fejünk helyére. Lehet, hogy egyesek virágkoszorút applikálnak magukra, vagy kutyafüleket kapnak, de egy szelet dinnyével kiemelkedhetünk a sorból. Az egyedi mindig jobb.

Reméljük, segíthettünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik