Szórakozás

Búcsúzik egy szereplő az Éjjel-Nappal Budapesttől

Pénteken este utoljára látható az RTL Klubon Barbi, aki négy és fél évig volt főszereplő az egyik legnépszerűbb napi sorozatban.

“Egészen pontosan a negyedik epizódban tűntem fel először. Emlékszem, nem mindenki fogadott kedvesen. Gábor például, amikor meglátott, csak annyit mondott, hogy lehet valaki ennyire vékony? Mire én csak annyit tudtam válaszolni, hogy lehet valaki ennyire vastag?”

– kezdte az emlékek felidézését Barbi.

Fotó: RTL Klub

“Egyfelől nagyon szomorú vagyok, mert olyan, mintha a családomtól búcsúznék, másfelől egy teljesen új fejezet kezdődik az életemben, hiszen kisbabát várok, ami hatalmas boldogsággal tölt el. Én mindent, mindenkit, a barátaimat a sorozatnak köszönhetem. Hatalmas esélyt kaptam, hogy az Éjjel-Nappal Budapestben szerepelhettem, amiért mindig hálás leszek. A nézőktől is rengeteg szeretetet és biztatást kaptam, amit soha nem fogok elfelejteni”

– sírta el magát a szőke szépség, aki a képernyőn is mindig kimutatta az érzéseit.

“Én ilyen vagyok, így ismert meg egy egész ország és ezt nem szégyellem. Alexával és Paulával biztosan tartani fogom kapcsolatot, de a többiek is örökké a szívemben maradnak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik