Szórakozás

1 milliót fizet Győzike apja annak, aki bebizonyítja, hogy fiai bűnösek

Gyozike(1)(210x140).jpg (győzike, )
Gyozike(1)(210x140).jpg (győzike, )

Gáspár Győzőt és Gáspár Zsoltot többek között azzal gyanúsítják, hogy külföldről behozott luxusautókkal kereskedtek, ám adót nem fizettek a bevétel után. Gáspárék édesapja azonban annyira biztos a fiai ártatlanságában, hogy hangzatos kijelentést tett.

“Egymillió forintot adok annak készpénzben, aki elém áll, és bebizonyítja, hogy a fiaim megszegték a törvényt. Az én gyerekeim nem bűnözők, harcolok az igazukért. Igen, ez most egy felhívás, ha valaki vett tőlük ilyen autót, az jelentkezzen, és kerüljön végre pont ennek a megalázó ügynek a végére”

– mondta a Blikknek idősebb Gáspár Győző, aki hozzátette: ha valaki olyan forgalmi engedélyt és az adásvételi szerződést visz neki, amin az ő nevük szerepel, akkor megérdemli a pénzt.

Még április közepén jött a hír, hogy Gáspárt 50 millió forintos költségvetési csalással gyanúsítják. A házkutatás során (ami után 30 ezer forintot hagytak a családnál) készpénzt, illetve aranyékszereket is lefoglaltak, az esetről pedig videó is készült.

50 milliós csalás: videón a házkutatás Győzikééknél
A gyanú szerint az áfaszabályok kijátszásával, strómanok bevonásával cégről cégre értékesítettek drága autókat.

Gáspár végig cáfolta bűnösségét, és azt állította: karaktergyilkosság áldozata lett. Júniusban az adóhatóság újra vizsgálódni kezdett, a hónap közepén pedig közel 200 millió forintot vittek el a széfjeikből. A showman már Áderhez és Orbánhoz is fordult kétségbeesésében, két hete pedig arról írtunk, már a tandíjat sem tudják kifizetni. Július végén a Story arról írt, Gáspárt régóta lehallgatják és mivel ismerőseivel is megbeszélte a pénzügyeit, könnyű dolguk volt a hatóságoknak.

Fejléckép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik