Szórakozás

Életében először járt strandon Gáspár Evelin

Bár a Mokka két műsorvezetője, Szabó Dóra és Pachmann Péter mellett nem nehéz szórakoztatónak tűnni, a mindig laza Gáspár Evelin kedd reggeli szereplése mindenképpen üdítő színfoltja volt a lapos műsornak. A showman nagyobb lányát természetesen edzés és diéta témakörben hívták meg – mostanában ez a TV2 reggeli műsorának kedvenc topikja. Gáspár Evelin őszintén beszélt arról, hogy nem annyira szeret futni, hogy a hőségben többször is kihagyta az edzést, illetve megemlítette, hogy az idei balatoni nyaralás előtt nem is járt még strandon.

(Feltehetően a magyar strandokra célzott, hiszen azt tudni lehet, hogy családjával sokszor járt már tengerparti strandokon.)

A húgommal most voltunk a Balatonon, aztán elmentünk strandra, hát én soha életemben nem voltam strandon, egyrészt amiatt, mert közszereplők vagyunk – én ettől így mindig ódzkodtam, mert nem szeretem, ha így odajönnek, és akkor megismernek. Aztán most tesómmal elmentünk ott Csopakon is, illetve Siófokon a nyilvános strandra, amit nagyon élveztünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik