Szórakozás

Vagyonmegosztás: megegyezett Sváby András és felesége

Az ATV-n visszatért Sváby Andrásról már egy ideje tudni lehet, hogy gyermekei anyjával úgy döntöttek, 26 év után elválnak. Ez azonban állítólag nem rontotta meg a kapcsolatukat, a közös vagyonról is sikerült megegyezniük.

“Nem vágjuk ketté a bútorokat, nincs semmi ilyen. Elkezdtük árulni a régi házunkat. Teljesen jól végiggondoltuk a közösen szerzett dol­gainkról, hogy kié mi lesz”

– mondta a Borsnak Sváby, aki már új párjával és március elején született babájával él együtt. Budapesten bérelnek egy lakást.

“Ez egy átmeneti helyzet. Nyilván szeretnék majd ismét egy saját otthont, hogy venni, vagy építeni, még nem döntöttem el. Ez egy új helyzet nekem is, amit próbálok megoldani. Egy új kapcsolatban vagyok benne, a kisgyermekünk már öt hónapos, de ezeket nem kommunikáljuk. Úgy döntöttünk a párommal, hogy a gyereket se facebookoltat­juk, amíg erről ő maga nem határoz. (…) Nagyon jó a kapcsolatom a volt feleségemmel, ami különben nagyon megkeserítené a hétköznapjaimat, ha nem így lenne, hiszen közös gyerekeink vannak, és egy csomó minden összeköt bennünket. Nagy könnyebbség ez, és tiszteljük egymást. A gyerekeimért meg rajongok. A nagyobbik fiam Angliában tanul, hajómérnök lesz, a kisebbik most érettségizett, egy-két évig még nem akarja eldönteni merre tovább, dolgozgat.”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik