Szórakozás

Stohl András szerint Balázs Pali metroszexuális

Stohl Andrásék a Class FM Morning Show-jának csütörtöki adásában vesézték ki a metroszexuális férfiakat. Ennek kapcsán jött elő, hogy a műsorvezető szerint Balázs Pali is az.

A Bors meg is kérdezte Balázs Palit, hogy mit gondol erről. Az énekes azt sem tudta, hogy mit jelent a metroszexuális kifejezés, de amikor utánanézett, hevesen tagadott.

“Nem ismertem ezt a kifejezést eddig, de egyáltalán nem tartom magam metroszexuálisnak. Színpadi előadóként és közszereplőként alapvető elvárás az igényes megjelenés. Erre nagy hangsúlyt fektetünk a zenekarom többi tagjával együtt. Hetente többször járok edzeni, háromfocicsapatban is rúgom a bőrt. Erősítő gyakorlatokat végzek, ami a fizikai állóképességemet javítja, és nagyban hozzájárul a koncertjeim sikeréhez. Odafigyelek a táplálkozásomra is. Pont most fejeztem be egy diétát, mert azt vettem észre, hogy három kilóval vagyok nehezebb a húsz éve állandó versenysúlyomnál. Alkohol-, drog- és cigarettamentes életet élek, soha nem ittam, és egyetlen slukk cigit sem szívtam soha. Egészséges életmódot élek, és ezt szeretném sugározni és pozitív energiaként továbbadni”

– mondta a lapnak Balázs Pali, aki már megtanulta, hogy a metroszexuális férfiak általában nagyvárosokban élő, heteroszexuális, többnyire egyedülálló férfiak, akik nem követik a hagyományos, férfias szerepképeket, inkább költenek kozmetikumokra, fodrászra, és sokat törődnek a külsejükkel. De ő nem ilyen.

Kiemelt kép: MTI/Kollányi Péter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik