Szórakozás

Elkészült a lista: ők a legértékesebb magyar celebek

A Forbes üzleti magazin idén is összeállította a legértékesebb magyar celebek listáját. A rangsort a pénztermelő képesség, a tartalmasság és a profizmus mellett a közösségi médián belüli aktivitás összevetésével készült. Az újságírók munkájukat médiaszakemberekből álló zsűri segítette.

A szerdai számban megjelenő részletes rangsor első néhány helyezettjét a Blikk kapta meg előre. Ebből kiderül, hogy az idei első helyezett Sebestyén Balázs lett. Az RTL Klub és a Rádió 1 műsorvezetője a tavalyi győztes Ördög Nórát taszította le most a trónról a második helyre.

A bronzérmes a saját online portált üzemeltető D. Tóth Kriszta lett, őt Majka követi. A rapper-műsorvezető tavalyhoz képest két helyet veszített. A két alkalommal is a lista elején végző Alföldi Róbert az ötödik lett.

A Forbes listájára a tavalyihoz képest új nevek is felkerültek. A legértékesebbek közé került az X-Faktor új mentora, Radics Gigi, a színész Szabó Győző, a modell Mihalik Enikő és Nagy Ervin is. Először szerepel önmagában Sarka Kata is, aki egy hellyel megelőzte férjét, Hajdú Pétert.

Idén azonban eltűnt a korábban előkelő helyen szereplő Tóth Gabi, Stohl András, Kovács Ákos és Berki Krisztián is.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik