Szórakozás

Baywatch-fiú lett VV Maciból

A VV7 játékát egészségügyi problémái miatt feladni kényszerült VV Maci a villa óta 45 kilót adott le, pályája pedig meglepő irányt vett: strandolókra ügyelő életmentő lett.

“Teljesült az álmom és hivatalosan is életmentő lettem. A Baywatch volt a kedvenc sorozatom és mindig áhítattal néztem őket, ahogy mentik az embereket. Már hivatalosan is életmentő vagyok hétköznap a Magyar Ibizán, a Lupa tónál. Több mint négyezer ember van naponta a felügyeletünk alatt, és szigorú kiképzés után Magyarország egyik legkomolyabb csapata, a Szegedi Vízimentők tagja vagyok. Hétvégén pedig dj-ként dolgozom”

– mondta a 24.hu-nak Maci, aki már életet is mentett.

Fotó: Facebook

“8 éves kislány életét mentettem meg, amíg anyuka a sorban várta a kajáját. Minden azon múlt, hogy időben vettem észre, hogy a kislány a mély vízbe sétál, mellény nélkül. Természetesen időben cselekedtem és elkerültük a katasztrófát. Itt egy perc pihenő sincs, a szemünknek mindig figyelni kell. Az anyuka csak kényelmesen szopogatta a szaftot az ujjairól mikor odavittem a kislányt, annyit mondott neki, te már megint hol kóborolsz? Felém annyit nem mondott, hogy köszönöm, de nekem elég köszönet az, ha azt a kislányt holnap is mosolyogni látom”

– tette hozzá VV Maci, aki azt is elárulta, hogy hatalmas fogyása után még idén meg szeretne szabadulni plasztikai műtéttel a maradék hasától új élet és szebb jövő reményében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik