Szórakozás

Megszenvedték az elmúlt hónapokat Peller Annáék

A Nemzeti Színházban játszó Fehér Tibor lett Peller Anna és férje, Lukács Miki váltótársa az RTL Klub reggeli műsorában, a Reggeliben. A 29 éves Junior Prima Díjas színész csak hónapokkal a műsor indulása után érkezett, ami okozott némi fejtörést Pelleréknek.

“Az első hetekben rengeteg előadásom volt, és még bemutatóra is készültem napközbeni próbákkal. Legtöbbször csak két-három, ritkán négy órát aludtam. Előadás után egyébként is nehezen al­szom el, de a 4.10-es keléssel ez igazán kellemetlen. Miki sokszor hozta utánam a kislányunkat, hogy lássa az anyját. Bejárt a színházba, az öltözőmbe, így legalább napközben együtt tudtunk lenni. De kárpótoltam, előadás után általában még nekiállok főzni éjszaka, vagy kiflit, kalácsot sütök neki. A főzés kapcsol ki”

– mondta a Borsnak Peller Anna, aki azért a jót is meglátta az elképesztő hajtásban.

“Ami a hátránya volt, az lett az előnye is az első két hónapnak. Azzal, hogy mindennap mi vezettük a műsort, felvettük a ritmust, és ma már lazábbak vagyunk. Megtanultam például, hogy semmiképpen nem jó a papírról felolvasni a felkonfokat, és nem vagy kevesebbszer vágunk egymás szavába.”

Kiemelt kép: Bielik István

Ajánlott videó

Olvasói sztorik