Szórakozás

Szlovák sorozatban szerepelt Peter Srámek

Peter Srámek (peter srámek, )
Peter Srámek (peter srámek, )

Peter Srámeket a Rising Star szereplőjeként, énekesként ismertük meg, talán éppen ezért nem köztudott róla, hogy szülőhazájában nemcsak énekelni, hanem színészkedni is megtanították. Papírja is van róla.

“Csak énekelni akartam megtanulni, semmi mást. Viszont a konzervatóriumban kimondottan csak arra specializálódni nem lehetett, hanem a színész-énekes-musical énekes szakmát együtt sajátítottuk el. Végül is nem bántam meg, hogy ennek ellenére is belevágtam a suliba, mert közben megtetszett a színészkedés is”

– mondta a Borsnak Srámek, aki egy szlovák kórházsorozat epizódszereplőjeként is feltűnt már.

“Egy epilepszás pácienst kellett eljátszanom. Konzervatóriumi diákként nagyon oda akartam tenni magam a forgatások alatt. Már otthon felkészültem, utánanéztem, hogy milyen amikor valaki rohamot kap, majd gyakoroltam sokat. A színésznő viszont nem, mert nem tudta a saját szövegét. Emiatt többször ismételtünk. Annyira beleéltem magam, hogy élethűen remegjek, hogy a felvétel végén a forgatáson ügyelő orvos odajött hozzám és azt mondta, hogy még két másodperc, és félbeszakítja a felvételt.”

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik