Szórakozás

Gyámügyesek lepték el az Operettszínház előadását

Polyák Lilla, Homonnay Zsolt (Array)
Polyák Lilla, Homonnay Zsolt (Array)

Több mint hétszázezer ember látta Ausztriában, Németországban és Svájcban a Budapesti Operettszínház A Szépség és a Szörnyeteg című előadását, amely mögött komoly munka, és mint kiderült, szigorú ellenőrzések is állnak.

A Blikk információi szerint rendszeres látogató a társulatban a gyámügy. Németországban ugyanis nagyon komolyan veszik a gyermekek védelmét, komolyan szabályozzák azt, hogy egy kiskorú milyen körülmények között állhat színpadra. Ezt pedig rendszeresen ellenőrzik is, így míg a társulat Németországban turnézik, bármikor „lecsaphat” a gyermekvédelmi hatóság, megvizsgálják a gyerekszereplők körülményeit, így például Polyák Lilla és Homonnay Zsolt kisfiának, a tízéves Bulcsúnak az öltözőjét és papírjait. Ahogy nemrégiben ez meg is történt.

Mint kiderült, a produkciónak külön öltözőt kell biztosítania a gyerekeknek, a szülői mellett az iskola engedélyét is ki kell kérniük, percre pontosan jegyzőkönyvezni kell, hogy egy gyerek mennyi időt tölt színpadon, és biztosítani kell, hogy az esti munka végeztével egy órán belül az otthonában, az ágyában legyen.

Nyitókép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik