Szórakozás

Ákos idén többet dolgozott, mint eddig bármikor

Csütörtökön, még a Magyarország-Görögország vízilabdameccs előtt hajókázni vitte a Mokka műsorvezetője, Istenes László a NER kedvenc popsztárját, Kovács Ákost.

A túl hosszú (7 perces!), meglehetősen vontatott beszélgetésből sok dolog nem derült ki, de az igen, hogy a zenész egy életre megtanulta, hogy jobban meggondolja, mit mond egy riporter mikrofonjába. Talán kicsit túlságosan is, mert mielőtt elmondta, mennyire király hely Budapest (amivel nem nagyon lehet vitatkozni), és hogy ő szeret magyar lenni, zavartan kereste a szavakat, mondván, ma már azt sem lehet nyugodtan mondani, hogy Jó napot, mert kiforgatják az ember szavait.

Ő egyébként szeretné mindenben a jót látni, és a vizes vb-ben is szinte csak a jót látja.

Avilágbajnokságon kívül nyilván szó volt Ákos zenei karrieréről is: idén nem volt, és nem is lesz koncert, a dalszerző elmondása szerint egyrészt azért, mert a 2017-et megelőző négy évben majdnem 600 ezer embernek játszottak, ami szerinte “már a jóízlés határait súrolja”, másrészt az igazi alkotómunka nyugalmat kíván, úgy nem lehet zenét szerezni, hogy közben koncertezik az ember. Ennek lett az az eredménye, hogy

ebben az esztendőben többet dolgoztam, mint bármikor eddig.

Fejléckép: TV2/Mokka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik