Szórakozás

Dér Heni azt állítja, hogy auralátó

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége, Dér Heni nyújt betekintést életének azon részébe, amiről nem beszélt eddig senkinek, valamint különleges képességéről is mesél. Az énekesnő a forgatáson azt állította magáról, hogy auralátó.

Mint elmondta, eddig csak keveseknek árulta el, hogy auralátóként mindenkinek látja a színeit.

Peller Mariann például állítása szerint zöld és narancssárga aurával rendelkezik, míg saját magát rózsaszínes, lilás árnyalatokban látja.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy mennyire sokat jelent neki a tanítás.

“Sokszor azt érzem, hogy hagynom kell valamit az utókornak és úgy hiszem ezt a tanítással megtehetem, de a fellépéseken is hasonló érzésem van. Amikor kiállok a színpadra, érzem, hogy valamit közvetítenem kell”

– mondta Dér Heni, aki gyerekkori naplója körül is természetfeletti jelenségeket sejt.

“Gyerekkoromban naplót vezettem és pár éve ismét a kezembe került, nagyon érdekes volt újraolvasni. Volt benne egy olyan mondat, hogy bárcsak Magyarországon lehetnék híres énekesnő. Ahogy olvastam tovább, kiderült, hogy a legtöbb kívánságom, amiket leírtam, beteljesültek. Azóta is csak pozitív mondatokat írok le vagy mantrázok magamban, hiszen ha pozitív dolgokkal foglalkozik az agyunk, akkor egy idő után tényleg sokkal több jó fog velünk történni.”

Nyitókép: GoodPrSolution

Ajánlott videó

Olvasói sztorik