Szórakozás

Őrület, hogy mit csinálnak egyesek a hamburgereikkel

Ennek már megint mi értelme van?

Nemrég beindult egy újabb marháskodás a közösségi oldalakon: a felhasználók feltűzték fánkjukat a kávéjukra. Elismerjük, hogy ez így elsőre nem biztos, hogy érthető, úgyhogy mutatunk egy példát:

Nincs is ezzel semmi gond, a szívószál megtartja a fánkot, így az utcán mászkálva felszabadul egy kezünk. Azaz kényelmi szempontból is előnyös. Persze nem ezért találták ki, hanem mert lefotózva szépen mutat az Instagramon, de most ebbe ne kössünk bele. Készültek olyan fényképek is, amikor nem lukas volt a fánk, így a szívószál átszúrta a süteményt, és így morzsa/cukormáz került a kávéba, de hát ha nekik jó, csinálják!

De erre meg most mit találtak ki Japánban? Ugyanezt, hamburgerrel és üdítővel.

Igen, jól olvastad! A szendvicset átszúrják, hogy az italuk tetején tudják vinni a hambit!!!

Ennek ugye még kevesebb az értelme, mert 1.) marha nehéz lehet esztétikusan átszúrni; 2.) a kóla telemegy uborka- és hagymadarabokkal, morzsával és húscafatokkal, rosszabb esetben ketchuppal és mustárral; 3.) fennáll a veszélye, hogy az egész étel atomjaira hulik.

De akkor miért csinálják?! – kérdezi a bennünk élő háborgó házmester.

Hát azért, hogy készülhessen egy jópofa fotó a közösségi oldalakra. Jó, hát lehet, hogy undorító ízű lesz az üdítő és esetleg szétesik a szendvics, de addig is az instagramon milyen jól mutat!

moe (@im_mmoe) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 20., 01:46 PDT

Amúgy meg inkább ezt csinálják a fiatalok, addig se drogoznak meg bűnöznek!

 

Kiemelt fotó: Twitter/meruchasononon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik