Szórakozás

Schobert Norbi újra elveszi Rubint Rékát, csak előbb belefogy az esküvői öltönyébe

Újabb lakodalommal ünnepli 15. házassági évfordulóját a fitneszguru és felesége, akik szeptember elején mondják ki ismét a boldogító igent. Schobert Norbi még nyár elején, első randijuk helyszínén kérte meg újra Rubint Réka kezét, aki természetesen ezúttal is igent mondott férjének.

Schobert Norbi megint megkérte Rubint Réka kezét
Ki nem találnátok, mit válaszolt erre a fitneszlady.

Minderről a mai Blikk ír, ahonnan kiderül az is, új gyűrű, de régi öltöny lesz majd az ismételt ceremónián.

Már 2001-ben kinéztük ezt az ékszert, de akkor nem jött ki úgy a lépés, hogy megvegyük, most viszont sikerült. Ezzel a gyűrűvel kértem meg a kezét születésnapján annál a visegrádi játszótérnél, ahol először találkoztunk. Ez egy párizsi ékszer, négyféle aranyból, fekete, fehér, sima és rozé”

– mesélte a lapnak Schobert Norbi, aki fogyókúrára is készül a nagy nap előtt.

Egy krémszínű ruhát viseltem 2002-ben az esküvőn, elhatároztam, hogy ugyanebben mondom ki az üveglakodalmunkon Rékának az igent. Akkor – 31 évesen – 70 kilósan nősültem, most a 47.-be lépve már 75 kiló vagyok. 8-10 éve hagytam abba az aktív edzősködést, az ez idő alatt felszedett plusz- kilókat szeretném leadni”

– mondta el a fitneszguru, aki részleteket is elárult a tervezett esküvőről, ami egyébként már a harmadik lesz, ugyanis pár éve egy Las Vegas-i esküvőn is hűséget fogadott a celebpár.

“Egy vidéki kúriát béreltem ki, a gyerekek és a kutyánk mellett csak a szűk baráti kör lesz ott, ami körülbelül ötven főt jelent. Lesz egy pap, aki összead minket a szabadban egy gyönyörű virágkapu alatt.”

Nyitókép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik