Szórakozás

Két csatornán lesz képernyőn Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika, a Cukrász műsorvezetője
Erdélyi Mónika, a Cukrász műsorvezetője

A tévés néhány napja a Facebookon már szivárogtatott, hogy új műsort kap a TV2 gasztrocsatornáján, a Chili Tv-n Cukrászok címmel, most pedig a TV2 további részleteket is közölt az új műsorról. Ez alapján július 31-től minden hétköznap este lesz látható a Cukrászok, melyben a műsorvezető a sütemények világába kalauzolja a nézőket.

Én is édesszájú vagyok, cukrász végzettségem is van, így különösen örültem ennek az új műsornak. A forgatások alatt kiderült, hiába vagyok valamennyire otthon a sütemények világában, jócskán tudnak újat mutatni nekem is a profi cukrászok. Sok trükköt ellesek, és abban is biztos vagyok, hogy a nézők is kapnak majd ötleteket a mellett, hogy beleshetnek egy-két cukrászda kulisszái mögé. Az epizódok során a nagy klasszikusok mellett újhullámos édességeket, cukormentes finomságokat is készítünk majd, de figyelünk arra is, hogy a táplálkozásallergiások számára is fogyasztható édességek is készüljenek

– mondta Erdélyi Mónika.

Erdélyi Mónika újbóli felbukkanása a TV2 csoportnál nem csak azért érdekes, mert tavaly nyáron parkolópályára állították, amikor megvált tőle a Fem3 Café, és ezután csak mellékszereplőként kapott feladatokat a csatorna egyes műsoraiban, hanem azért is, mert a konkurens RTL Magyarország új tévécsatornáján, az RTL Goldon is látható manapság a tévés. Az RTL Goldon ugyanis folyamatosan levetítik az egykori Mónika Show-kat is. Vagyis egyszerre két tévécsatornán is látható lesz, más-más szerepkörben.

Más új műsorral is jön a Chili TV

A Chili TV-vel kapcsolatos hír egyébként még az is, hogy a világ egyik legismertebb séfjének műsora, a Mindörökké Gordon is képernyőn lesz augusztus 5-től. Gordon Ramsay ebben lépésről lépésre segít szakáccsá válni.

A Mindörökké Gordon is látható lesz
A Mindörökké Gordon is látható lesz

Érkezik augusztus 2-től a Braai mestere is Justin Bonellóval. Az afrikai szabadtéri főzés közben a versenyzők nyolcezer kilométert tesznek meg, ráadásul az alapanyagokat mindenki maga szerzi meg. A műsorban naponta kiszavazással dől el, ki maradhat tovább versenyben. Augusztus 5-én indul továbbá Nigella Falatozója – egész évben nyári ízek, melyben Nigella Lawson nyári recepteket mutat be. Augusztus 12-től pedig Heston Blumenthal a brit konyhába enged bepillantást a gasztronómia szerelmeseinek.

A TV2 csoport azt is bejelentette, hogy az Antenna Hungária műsorszóró céggel  kötött megállapodás alapján a Chili TV a MinDig TV nézői számára kódolatlanul érhető el a 49. programhelyen július 31. és augusztus 27. között.

A szórakoztató csatornák a magyarok kedvencei
A magyarok a napi 4 óra 25 perces tévénézési idő felét töltik általános szórakoztató csatornákkal, az idő harmadát fordítják sorozatokra, vígjátékokra és akciófilmekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik