Szórakozás
Zoltan-Erika(430x286)(1).jpg (Zoltán Erika)

16 évesen akart anyuka lenni Zoltán Erika

24.hu
24.hu

2017. 07. 24. 12:23

Csak az édesanyja határozottságán múlt, hogy Zoltán Erika nem ment férjhez tizenhat évesen és nem váltotta valóra azon tervét sem, hogy a házasságkötés után azonnal családot alapít és főállású anyuka lesz.

“Egy szerelmem volt csak a gimnázium alatt. Dúlt a szerelem köztünk, amiért, bár lelkiismeret-furdalásom volt, még arra is hajlandó voltam, hogy né-hányszor nem mentem be az órákra, hanem külön programot csináltunk magunknak. Sőt! Anyukámmal azt is közöltem, hogy abbahagyom a gimnáziumot, férjhez megyek és édesanya szeretnék lenni”

– mondta a Borsnak Zoltán Erika, aki a családi veszekedések hatására végül folytatta az iskolát, letette az érettségi vizsgáit, amivel szinte egy időben hűltek ki érzelmei kedvese iránt.

Zoltán Erika elárulta, hogy az első “igazival” a későbbiekben nem tartották a kapcsolatot, közös ismerősöktől tudja, hogy Amerikába költözött. De nem is bánja, hiszen már 1997 óta boldog házasságban él férjével, Kátai Róberttel.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.