Szórakozás

Malajziában betiltották a Despacitót

Luis Fonsi, Daddy Yankee és Justin Bieber közös dala, a Despacito hat hónappal a megjelenése után már 4,6 milliárd online lejátszásnál tart összesítve a különböző platformokon A világot őrületesen letaroló sláger ezzel a valaha volt legtöbbet streamelt szám lett.

Itthon már elkészült a dal magyar változata is, Jolly előadásában, ami szintén szép számú nézettséget hozott a YouTube-on, de szerveztek már olyat bulit is, aol csak ezt a számot játszották egész éjszaka, sőt az egyik cukrászda még a Despacito nevű fagyit is megalkotta.

2 millió felett jár a magyar Despacito
Jolly nagyot szakított a nyár slágeréből.

Az őrület azonban nem csak nálunk tombol, a világ legtöbb országában elképesztő népszerűséget tudhat magáénak a nyár slágere, Malajziában most mégis letiltották. Így az ország 44 rádióállomása közül egyetlen egyen sem hallható a Despacito, miután konzervatív muszlim csoportok kifogásolták a dalszöveg szexuális tartalmát – írja a mashable.

Malajzia kommunikációs minisztere, Salleh Said Keruak közleményében arra kérte a rádiókat, hogy alkalmazkodjanak a helyi normákhoz és vegyék le a játszási listákból a dalt. A rajongók persze háborognak, de persze semmire sem mennek vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik