Szórakozás

Rácsapta a telefont a lottócégre, amikor közölték: milliárdokat nyer

Az ausztrál férfi „kissé furcsának” találta a hívást, de utána ellenőrizte szelvényét.

Annyira meglepődött, hogy lecsapta a telefont az ausztrál OZ Lotto munkatársaira egy Sydney-ben élő férfi, amikor felhívták, és közölték vele, hogy 16,6 millió ausztrál dollárt (3,5 milliárd forint) nyert a kedd esti húzáson – jelentette a helyi sajtó. A meg nem nevezett férfi egyike volt annak a három nyertesnek, aki elvitte az egész Ausztráliát lottólázban tartó 50 millió dolláros főnyereményt.

A férfi a hívás után azért leellenőrizte szelvényét, és a következő hívást már azzal tudattal fogadhatta, hogy tudta, tényleg az övé az egyik nyertes szelvény. „Amikor az előbb hívtak, azt gondolta, ez egy kicsit furcsa. De azután ellenőriztem a szelvényemet, és láttam a számokat” – mondta a férfi az OZ Lotto munkatársainak.

A férfi elmondta, hogy családtagjainak születési dátumait játszotta meg. A nyereményét tervei szerint be fogja fektetni, és arra használja majd, hogy boldog életet éljen.

A két másik nyertes közül az egyik, egy queenslandi nő teljesen másként reagált a sorsfordító hívásra. A Brisbane egyik elővárosában élő nő „perceken át tartó örömujjongásban” tört ki, amikor a lottócég munkatársai telefonáltak neki az örömhírrel. „Alig várom, hogy elmondhassam a férjemnek” – közölte a nő, aki még nem tudta megmondani, mire fogja költeni az összeget.

A 3. nyertes egy Nyugat-Ausztráliában élő házaspár volt, akik életükben először vásároltak lottószelvényt a lottótársaságnál. A férj elmondta: ő nem akarta megvenni a szelvényt, de felesége hajthatatlan volt. A férfi végül beadta a derekát, és vett egyet, mert tudta, évekig hallgathatta volna neje panaszait, ha nem teszi, amit mond.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik