Szórakozás

Új Istenes Bence született

Tavaly májusban született meg Csobot Adél és Istenes Bence első közös gyermeke. A két híresség azóta Németországba költözött, de a magyar közönség kezét sem engedték el, mások mellett egy videóblogban mutatják be a hétköznapjaikat.

“Továbbra is bennem van Istenes Bence, a csibész, aki őrültködik, aki szívatja a barátait, időnként eljár bulizni és éli a hétköznapi harmincasok életét, de megszületett a másik Istenes Bence, a családapa. Nagyon élvezem az éle­temnek mindkét oldalát. (…) Annak ellenére, hogy a videóim főként boldog pillanatokról szólnak, nekünk is megvannak a nehézségeink. A legutóbb közzétett videóm például Adél hisztijéről szólt. Éppúgy vannak problémáink, mint bárki másnak és ugyanúgy szoktunk sírni és veszekedni is”

– mondta a Borsnak Istenes, aki nagyon élvezi az apaságot.

“Minden esetben a fiam az első gondolatom: mi kell neki, van-e otthon kaja, vagy van-e nálunk gumicsizma, ha esik az eső. Ő lett az első, minden tekintetben. Nagyon szeretem, nincs szebb dolog annál, amikor felébred a kis álmos fejével, és odabújik hozzám, utána meg kimegyek a konyhába megcsinálni a kakaóját. Ez mind csodálatos dolog, de nagyon sok nehézséggel is jár, főleg egy olyan szabad embernek, amilyen én vagyok. Ösztönösen neveljük, vidámságban és boldogságban, talán ennek köszönhető, hogy ez a kisfiú elképesztően kiegyensúlyozott. Egyfolytában mosolyog. Persze tud sírós kisbaba is lenni, de ez hozzá tartozik a dologhoz, és a lényeg az, hogy a szüleire ütött, alapvetően nagyon vidám.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik