Szórakozás

Gesztesi Károly: Nem hazudok, nem tudtam letenni a piát

Mint ahogyan arról beszámoltunk, a színészhez több alkalommal is mentőt hívtak, amíg édesanyjával egy wellnesshotelben pihent. Gesztesi Károly ugyanis elesett és csúnyán beverte a fejét. A többi vendég beszámolója szerint ez nem is volt meglepő, hiszen végig furán viselkedett és a mozgása is le volt lassulva.

Többször is mentő vitte el Gesztesi Károlyt
A színész egy hotelban esett el, ahol beverte a fejét.

Persze azonnal képbe került a színész alkoholproblémája és korábbi fogadalmai, most azonban ő maga is elismerte a lokálnak, hogy ígéretei ellenére sem tudott teljesen lemondani függőségéről. Szemmel láthatóan azonban még mindig nem veszi túl komolyan a dolgot.

Én már rég letettem arról, hogy bármiben hazudjak, most is békésen ücsörgök itthon és mellettem van a tegnapi söröm. Ha mondani kell valamit majd egyszer az Úrnak odafönn, hát ezt nem tagadhatom le. Nem hazudok, mert felesleges, nem tudtam letenni a piát, és ahogy az egyik nagyon jó barátom mondja, nem én vagyok az alkohol rabja, hanem az alkohol az én rabom. De most például egyáltalán nem kívánom. Komolyra fordítva a szót, nem szabad hamis ígéreteket tenni, mert azokkal is el kell számolni

– nyilatkozta Gesztesi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik