Szórakozás

Gáspár Evelint meglepte, hogy Banderas belájkolta a fotóját, de az ő kedvence akkor is Zimány Linda

Győzike nagyobbik lánya a minap büszkén osztotta meg a felfedezését, miszerint egyik Instagram fotóját nem más like-olta be, mint Antonio Banderas. Gáspár Evelin a Mokkában elmondta, hogy először azt hitte, csak egy, a színészről elnevezett rajongói oldal kedvelte a fényképét, de miután meglátta a profil hitelességét jelző kék pipát a név mellett, tudta, hogy a világsztár tévedt a közösségi oldalára.

Nem tudom, hogy került a profilomra vagy mi alapján. Meglepődtem én is, főleg mert ez a fotó már több mint egy éve került feltöltésre

– mondta a celeb, aki azt is hozzátette, hogy az erről megjelent cikkekkel elletétben, Banderas nem kezdte el követni, csupán egyetlen fotóját tetszikelte.

A műsorvezetők ezután arról kérdezték, hogy ez volt-e az első alkalom, hogy egy híresség felfigyelt rá, mire Evelin a fejét törve, egy úgy emlékszemmel reagált. (Nyilván az ő pozíciójában ezt már nehéz számon tartani…?!) De az is kiderült, hogy ki az ő nagy kedvence itthon.

Sok embert követek a hazai celebvilágból. Zimány Linda a kedvencem, ő akkora ikon itt Magyarországon, mind öltözködés szempontjából, mind, amit ő képvisel

– áradozott a nagyobbik Gáspár lány, majd hosszasan és zavarosan beszélt arról, hogy egyedi akar maradni és nem akar senkit sem utánozni, miközben úgy gondolja, hogy ez a felület csak kirakat, és nem a valóságot mutatja, ezért ő is csak szórakozásból használja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik